Jump to content

Moto Zajednica

MZ Servis

Recommended Posts

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Ma nije to vazno. Stvar je u tome da trenutno nemam koga da mi nesto pokaze. Tako da se potpuno oslanjam na ovaj forum i ostale izvore na netu. Takodje velika mi je muka da nadjem majstora kojji hoce da primi mog MZa i da ga sredi. Ovaj prosli je pristao da ga natera da upali, ali to je to. Nisam ni ja bas pristalica eksperimenata ali bas je neudobno kada se motor gasi u leru, a i malo mi djavo nije dao mira :). U svakom slucaju svi saveti su dobrodosli ne samo za ovaj konkretan problem nego generalno sve vezano za motore

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Naći ćemo i majstora za stalno održavanje, napraviš spisak, on ti kaže koliko je to para, dogovoriš termin i to je to.

Ako nešto planiraš da radiš napiši ovde i dobićeš objašnjenje, onda dalje petljaj ali po uputstvima i sve OK.

• Zainteresovan, 503 postova

Dodjes na ovaj susret prvog maja i resicemo taj ler gas

ja ako budem isao naravno nosim alata dovoljno za generalnu  :) :) ;D

Evo i ja se javljam za pomoć pri servisiranju. Jebeš mi sve ako ga na tom skupu ne pozlatimo, samo ti dođi :)

• Zainteresovan, 738 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure

Marko, sad kad se Svakak ponudio da ti namesti motor na skupu

-=Look No Further=-

Zaboravices na majstore i probleme sa njima  ;D

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Vujo pa nadji decka, pa mu naredi taj ler, ako ima obrtomer,lako se  stela, nastelas na 1000 i kraj price, stelaj samo onaj  desnni sraf koji je vise uvucen u karb.

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Ljudi hvala vam puno :)

Opet sinoc kad sam se vracao sa posla sam uzeo i namestio gas,  ler srafove i sad je sve u redu :) (Za one koji zive na Dorcolu izvinjavam se zbog buke oko pola 2 ujutru svake noci to sam ja :D). E sad kad sam to sredio necu vise nista cackam oko toga. E sad stvar je opet u sajlama.

Znaci sajlu za kvacilo moram promenim, danas mi je spala sa rucice posle jedno 500 metara i sva sreca da su oni srafovi koji sluze za za zatezanje (kod rucice) ostali, inace ne znam kako bi odvezo motor u brzini do kuce, pa sam je opet namestio i normalno se vratio kuci. E sad mi treba savet

Bez problema mogu nadjem sajlu za tomosa CTX i sad me zanima da li ona moze da posluzi, ili treba da cekam vikend i ipak odem na buvljak i kupim sajlu za MZ-a.

Sad kad motor radi ostaje mi jos samo da imam slobodno za prvi maj pa da se vidimo na skupu :)

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Vujo pa nadji decka, pa mu naredi taj ler, ako ima obrtomer,lako se  stela, nastelas na 1000 i kraj price, stelaj samo onaj  desnni sraf koji je vise uvucen u karb.

Ma hoću, ostavio sam telefon i sve čekam da se Marko javi.

Marko, kada se 1. maja budemo videli dobićeš kontakte za nabavku delova i neka objašnjenja oko toga.

Strpljivo, to je još par dana.  ;)

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Izvinite,Imam MZ ETZ 250 nije vozen 10 godina sigurno stojao je u garazi,ja sam bio mali da ga vozim,cale ljubitelj motora ali samo je ostareo malo da ga vozi,i posto sad ja hocu da ga vozim ali motor ne radi,pa da pitam zna li neko nekog majstora u Istocnoj Srbiji-Zajecar,Donji Milanovac,Negotin...

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Da , u Negotinu , Boce , Zivadinovic Borislav , moj dugo-godisnji saradnik i serviser MZmotocikala , cak u vreme SFRJ , bio ovlasteni serviser !!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja