JovanSB 1 Napisano Januar 9, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Sokobanja Motocikl: Kawasaki ER5 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima ! Moje ime je Jovan i dolazim iz Sokobanje. Vec 5 godina vozim Peugeot skuter a u planu je kupovina veceg motota uskoro. U decembru sam polozio za A i nadam se korisnim savetima clanova foruma s obzirom da sam pocetnik u svetu bajkera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2307 Napisano Januar 9, 2017 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razer 19 Napisano Januar 9, 2017 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10660 Napisano Januar 9, 2017 Hronični Motociklopata, 7394 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...