gmum44 189 Napisano Januar 6, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Prodjem skije atomic 130,pancerice 265 dalbelo i elanove stapove100.oprema je od mog sina i malo je prerastao od prosle godine pa da prodamo ili zamenimo za malo vece,komplet je 100 e,pa ako nekoga zanima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Januar 7, 2017 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Može li aukcija, pa da krenemo od 50 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 7, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Fer cena, nekome kome treba odlična prilika. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Januar 7, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Može li aukcija, pa da krenemo od 50 da sam hteo aukciju naglasio bih,moze mala korekcija cene ali idite na KP imate komplet za 100 kod onih koji iznajmljuju i izarcene itd,ovo nije izakano smrdljivo itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Januar 7, 2017 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam hteo diskretno da naglasim da bi za kolege bajkere 50-60 e za komplet već bila realna cena. Ali o.k, možda naleti neko ko nije u toku. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Januar 7, 2017 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne naleteh malo ranije na oglas... Srecno sa prodajom, cena je skroz ok, samo skije vrede 50ak eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 7, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam kupio klincu neke budget pancerice za 120eura i štapovi 30. Skije nisam nameravao da kupim ali sam pogledao cene, nema ispod 200eura. Znaci nekih 350 eura za start pakket u budget klasi. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Januar 7, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam hteo diskretno da naglasim da bi za kolege bajkere 50-60 e za komplet već bila realna cena. Ali o.k, možda naleti neko ko nije u toku. hvala kolega na diskreciji,ti si strucnjak za ski opremu pa znas koje su realne cene? ali za te pare lagano na buvljak ima realnih cena tamo subotom,nemoj mi zameriti ali zasto bih ja tebi ili bilo kome poklonio 50 e jer i kada sam ih ja kupovao nisam to radio niti na aukciji niti na licitaciji,ako nisi ozbiljan kupac sta uopste komentarises u ovoj temi i pokusavas da mi ubijes cenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Januar 7, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Vujo032 prodaje ski opremu vec duze vremena pa verujem da se razume i u cene. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Januar 7, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Vujo032 prodaje ski opremu vec duze vremena pa verujem da se razume i u cene. postujem ali sta koj moj onda ovde meni obara cenu i pametuje u smislu da bi bilo korektno ili aukcija i slicno,ajde neka onda NAPISE REALNU CENU (ne za bikere) I neka kaze cene svojih kompleta koje prodaje i da vidimo koliko su realne te cene,kupicu komplet za sina od njega za realnu cenu ali mora da bude ocuvano kao ovo i unutrasnjost pancerica da bude besprekorna kao kod ovih. i komentar tipa ok mozda naleti neko ko nije u toku....KP i svi mogu dda budu u toku ,pametovanje mi strasno ide na .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Januar 8, 2017 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlicna cena za komplet,samo vezovi na skijama vrede 30tak eura a kamoli ceo komplet za 100e.Pogotovo sto covek nije ovo kupio polovno i rentirano kao mnogi preprodavci sto rade nego njegovo licno.Srecna prodaja :-) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Januar 8, 2017 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je realna cena, jos covek daje mogucnost dogovora... Znaci 10-20e dole, za komplet koji nije iz rente skroz OK cena, pod samo jednim uslovom da su rubnici ok, mada to za deciju skiju koja se preraste za sezonu-dve i način skijanja, i nije presudno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Januar 8, 2017 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Kolega bi to kupio po bajkerskoj ceni,a posle prodavao po skijaskoj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Januar 8, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Kolega bi to kupio po bajkerskoj ceni,a posle prodavao po skijaskoj. verovatno! nemam obicaj da se nastavljam i prepirem po forumu al jbg iritantno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 8, 2017 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kolega bi to kupio po bajkerskoj ceni,a posle prodavao po skijaskoj. verovatno! nemam obicaj da se nastavljam i prepirem po forumu al jbg iritantno! A i malo ti je kratak fitilj u ovoj temi. Ni za tebe, niti protiv tebe, kao ni za Vuju, niti protiv njega... Ali, ako si ostavio temu otvorenu, nezakljucanu i slobodnu za komentare, ili sve okreni na malo sale, ili pokusaj da malo iskuliras iste (komentare). Nisam kupac ovog kompleta, navretio sam iz znatizelje (trazim pancerice za sebe), i poprilicno mi je zasmetao zatecen ton. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Januar 8, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Kolega bi to kupio po bajkerskoj ceni,a posle prodavao po skijaskoj. verovatno! nemam obicaj da se nastavljam i prepirem po forumu al jbg iritantno! A i malo ti je kratak fitilj u ovoj temi. Ni za tebe, niti protiv tebe, kao ni za Vuju, niti protiv njega... Ali, ako si ostavio temu otvorenu, nezakljucanu i slobodnu za komentare, ili sve okreni na malo sale, ili pokusaj da malo iskuliras iste (komentare). Nisam kupac ovog kompleta, navretio sam iz znatizelje (trazim pancerice za sebe), i poprilicno mi je zasmetao zatecen ton. tema je odkljucana zato sto sam smatrao da nema potrebe da je zakljucavam da bi mozda neko dao neku ponudu ,realnu a ono je bezobrazluk,a za bezobrazne ljude nemam strpljenja,a kome smeta ton jbg neka ne cita lepo njemu lepo meni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Januar 17, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...