Elmo_McElroy 26 Napisano Januar 11, 2017 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalan putopis koji je samo još više upotpunila lijepa vijest koje ta sačekala kući. Čestitke od srca.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8247 Napisano Januar 11, 2017 Drug član, 1731 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Prelep putopis, još lepše fotografije....pravi melem za dušu kontra ove snežine napolju! A za "šlag na tortu" ti posebno čestitam jer sam otac sedmogodišnjih bliznakinja Čitam putopis i gledam slike i mogu samo da zamislim kakvo je zadovoljstvo bilo jezdiiti svim onim predelima.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Januar 11, 2017 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno drugari, evo putopis dopunjujem jučerašnjom fotkom kada su devojke bile stare oko 5 minuta! 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Januar 11, 2017 abc, 896 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke ponosnom tati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Januar 11, 2017 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Neka su zdrave i srećne! Žao mi je, ali tebi sleduje produžena moto abstinencija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Januar 11, 2017 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Januar 11, 2017 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Neka su vam zdrave i srecne!!! Putopis sa lepsom zavrsnicom nisam procitao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panza 30 Napisano Januar 11, 2017 U prolazu, 72 postova Lokacija: BAJMOK Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo na curicama a i putopis je bio lep sa puno lepih fotografija. Hvala I pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Januar 11, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Kako se zovu devojčice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6096 Napisano Januar 11, 2017 Drug član, 4169 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Živi i zdravi bili i vi i bebe.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Januar 11, 2017 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Честитам. Да буду здраве,лепе и паметне. Уживај са својим бебама. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8247 Napisano Januar 12, 2017 Drug član, 1731 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan E čoveče, ulepšao si mi dan - neka su žive i zdrave sto godina! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Januar 12, 2017 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Neka su zdrave i srećne! Žao mi je, ali tebi sleduje produžena moto abstinencija... Aaaa, ne, moja draga zna da se nije udala za bibliotekara, dve ture su već dogovorene za leto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Januar 12, 2017 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Kako se zovu devojčice? Pošto smo mi Miša i Maja, zamenili smo treća slova imena i dobili Miju i Mašu! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 12, 2017 Drug član, 2109 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, ni rec vise ni slika manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Januar 12, 2017 Teoreticar, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na prinovi! Neka su zive i zdrave! I ja sam bio u istoj situaciji pre tri godine! I isto sam bio optimista kao ti! Nisam bibliotekar jos uvek , kidam godisnje 1500km kao od sale! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Januar 12, 2017 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pošto smo mi Miša i Maja, zamenili smo treća slova imena i dobili Miju i Mašu! http://youtu.be/e3llusMBqss?t=4m18s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Januar 12, 2017 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Pošto smo mi Miša i Maja, zamenili smo treća slova imena i dobili Miju i Mašu! http://youtu.be/e3llusMBqss?t=4m18s Jbg, bio bolećiv... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Januar 13, 2017 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 3 x prelepo!!! Prelep putopis, prelepe fotke i prelepe devojcice. Neka su zive i zdrave,a kada porastu da krenu tatinim stopama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesvaba 19 Napisano Januar 14, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: BGD Motocikl: KtM 640 Prijavi odgovor kao problematičan cestitke svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducin 32 Napisano Januar 15, 2017 U prolazu, 37 postova Lokacija: PN Motocikl: suzuki strom 1000, Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja slika bez konkurencije najlepša! Čestitam!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Januar 18, 2017 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolega čestitke i od mene,da su žive i zdrave ćerkice! Prelep putopis sa još boljim slikama. Samo mi kaži koji foto aparat si koristio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Januar 18, 2017 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Kolega čestitke i od mene,da su žive i zdrave ćerkice! Prelep putopis sa još boljim slikama. Samo mi kaži koji foto aparat si koristio? Hvala lepo , koristim Canon Eos 1000D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Стојан Богдановић 1 Napisano Januar 19, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Šamac Motocikl: HONDA CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Одличан путопис.... Моје колеге и мене си бацио на муке.... Куда и коју туру изабрати.... Али ево изгледа да ће ово твоје пресудити да изаберемо добар дио твог пута...... Честитке на принови.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...