perkestefan2 0 Napisano Decembar 26, 2016 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz skoro sam uzeo hondu crf450 r 2006 godiste, zanima me da li moze da se ugradi svetlo i ventilator u nju, na prekidac da bude, otvorio sam ovamo gde su namotajii ima kao dva pina ostavljena da se zica zaletuje... Sad me zanima zna li neko da li se to moze izvesti, na slici je oznacen krug gde je to, a sa donje strane se vidi da zice koje su za struju motora gde su zaletovane skroz kontra..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3894 Napisano Decembar 26, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nije nemoguće napraviti, ali po mom mišljenju neisplativo i komplicirano ... treba ti instalacija ... prekidači .. nosači.. regler... a i dalje imaš motor koji ne smije na cestu .. mislim da je bolje prodati motor i kupiti neki koji to ima originalno ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perkestefan2 0 Napisano Decembar 26, 2016 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Necu ja njega po putu niti ga vozim po putu, vec hocu da ugradim ventilator i svetla, ventilator zbog pregrevanja ako se negde zaglavim a svetla ako nekim slucajem ostanem negde malo duze na voznji po sumi pa da imam cisto da se vratim, i zanima me samo da li moze da se izvede? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perkestefan2 0 Napisano Decembar 26, 2016 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze neka mi neko napravi semu kako da povezem regler i akumulator sa njim, nista drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3894 Napisano Decembar 26, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan prva stvar koju će te netko pitati je koliki ti je napon na namotaju (100 ili 200 V naizmjenične) ... ITD ali ako se na varam, tu ne forumuje bio netko tko se bavi izradom zamjenskih reglera, pa sam siguran da bi ti on mogao reći detaljno sve ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perkestefan2 0 Napisano Decembar 26, 2016 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga neko zna neka mi kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...