drazenye 247 Napisano Decembar 25, 2016 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, treba mi garaza ili garazno mjesto za motor u naredna 2-3 mjeseca. Prednost Novi Beograd ( blokovi ). Ako neko ima neku informaciju molim da mi prosledi. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 247 Napisano Decembar 28, 2016 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Nasao garazu na Novom Beogradu 10e mjesecno. Ako nekog interesuje ima jos mjesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 804 Napisano Decembar 28, 2016 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel' to zimovnik ili garaža? Meni treba od proleća garaža u bloku 45. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 247 Napisano Decembar 29, 2016 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Zimovnik, u tosinom bunaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 804 Napisano Decembar 29, 2016 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...