stilihon 22 Napisano Decembar 22, 2016 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Zamenio bih sa nekim sa foruma moto jaknu koja mi je letos stigla iz inostranstva jer mi je velika. Nosio sam je samo par puta zbog pomenutog problema. Kao sto se vidi na slikama jakna ima unutrasnju postavu koja se skida i protektore kao i kajs za strukiranje. Jakna je u solidnom stanju, odnosno nigde nije pocepana, rajflesusi rade. Jedina zamerka bi bila mozda sto se malo izvukao konac od unutrasnje postave. Marka je twIce (iskreno ja nisam cuo za ovu marku). Materijal je gorotekst. Velicina jakne je XL a dimenzije su Rukavi: 60cm Ramena: 61cm Duzina: 82cm Moje dimenzije su Rukavi:60 Ramena 45 Duzina oko 70 Slike jakne: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Decembar 22, 2016 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da nadjem neku slicnu temu pa sam otvorio ovu, ako ima otovorena stavite je tamo gde joj je mesto Zao mi je zbog kvaliteta slika ali mi je polomljena kamera na telefonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 22, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan ajde posalji malo bolje slike mozda imam nesto za zamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Decembar 22, 2016 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se ovde vidi bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Decembar 23, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan jel samo jaknu hoces ili bi ti odgovaralo i nesto drugo od opreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Decembar 23, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan I kad vec spominjes prodaju, koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 23, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan da li te interesuje zamena za jaknu fastway cordura u l velicini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 23, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan https://motorai.ro/fastway-cordura--product--208651 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 23, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan kolko je cenis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Decembar 23, 2016 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan jel samo jaknu hoces ili bi ti odgovaralo i nesto drugo od opreme? Zavisi sta nudite, ali jakne imaju prednost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Decembar 23, 2016 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan imate pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Decembar 24, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Daj, napisi tvoju visinu i tezinu/masu. Imam ja jaknu koja mi je "na knap", pa bih zamenio za broj vecu. Ja sam 178cm/85kg, a jakna je, cini mi se "L" velicine (moracu da proverim kada dodjem u stan). Takodje ima zimsku postavu koja se skida, protektore na ramenima, laktovima i ledjima (svi su gumeni, fabricki), i ziper za spajanje sa pantalonama. Duplo kopcanje, itd itd itd... Inace, jakna je low budget, ali sluzi izuzetno dobro. Javicu se kasnije oko velicine jakne, i njenih mera. Okvirno, da li si zainteresovan? Nenad Kladovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Januar 6, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja kratku letnju jaknu za motor tvojih dimenzija ako ti odgovara zamena poslao bih ti slike na viber ako posaljes br telefona .Postavio sam je na prodajem tamo ima i slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...