alesav123 0 Napisano Decembar 21, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kawasaki VN 750 Vulcan Prijavi odgovor kao problematičan Postovani , Nov sam na forumu, pa imam pitanje u vezi modela iz naslova. Otac je bajker vec 30 i kusur godina, i bilo je tu mnogo motora. Trenutno, u dvoristu su Kawasaki Vulcan 750, koji treba da se sklopi i ovaj iz naslova, Honda. Ja sam razmisljao o prodaji Honde i eto me na pitanju. Ulaganja su, otac kaze, manja od 100 eura, a cena mu je nesto preko 1000 eura. Interesuje me da li smatrate da cu imati zainteresovanih kupaca i da li ce on moci relativno brzo da se proda? Pozdrav i unapred hvala na pomoci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Decembar 21, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka roba ima svog kupca, tako i motocikl. Samo ti njega lepo sredi, naletece kupac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesav123 0 Napisano Decembar 21, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kawasaki VN 750 Vulcan Prijavi odgovor kao problematičan hvala na brzom odgovoru, slicno sam i ja razmisljao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesav123 0 Napisano Decembar 22, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kawasaki VN 750 Vulcan Prijavi odgovor kao problematičan Ta Honda je prelepa, šteta da ne bude u voznom stanju. Odlična prilika i za preradu. Pumpa je otisla, par desetina eura je u pitanju, plus ostale sitnice i eto ga. Cim ga sredim postavljam ga na oglasnik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Decembar 22, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Да ли може нека слика мотора ? Поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesav123 0 Napisano Decembar 22, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kawasaki VN 750 Vulcan Prijavi odgovor kao problematičan Да ли може нека слика мотора ? Поздрав Kasno mi je sad da ga slikam, sutra u toku dana ocekujte sliku. Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesav123 0 Napisano Decembar 23, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kawasaki VN 750 Vulcan Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika, ponavljam, u narednih nekoliko dana, kad otopli , cu se angazovati i dovesti ga u dobro stanje... Ovo je cisto da vidite o cemu se radi. https://snag.gy/OrS7wo.jpg https://snag.gy/yo60eW.jpg https://snag.gy/heK0AX.jpg Kvalitet slika i mesto za slikanje su losi, bice boljih. Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Decembar 23, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Интересантан мотор Пумпа је отишла? Пумпа чега, надам се да није уљна . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 638 Napisano Decembar 23, 2016 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepa linija ...volim ovakve motore...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesav123 0 Napisano Decembar 24, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kawasaki VN 750 Vulcan Prijavi odgovor kao problematičan Интересантан мотор Пумпа је отишла? Пумпа чега, надам се да није уљна . Pumpa za vodu, nije uljna. Sitan kvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...