Squibb 104 Napisano Decembar 19, 2016 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ove godine sam kupio motor u aprilu i polozio za A kategoriju u julu. Naravno da nisam silazio sa motora dok nisu pale temperature tako da evo mene na zimu da se pridruzim forumu. Kupio sam Kawu Nindzu 300 kod Culeta i prezadovoljan sam. Bio bih srecan sa bilo kojim motorom ali Nindzica je bas po mojoj meri. Zeleo sam da uzmem motor kako bih putovao pa sam zrtvovao malo estetiku i stavio mu kofer. Pola sezone sto sam imao dozvolu sam iskoristio tako sto sam presao 11000km. To se skupilo tako sto sam svakog vikenda negde lutao po Srbiji i sto sam vec bio na jednom ozbiljnijem putu po Evropi(4500 km). Videcu da ovih dana pokrenem putopis o mojoj avanturi po Evropi, glavni dogadjaj je bila Moto GP trka u Mizanu Evo i nekih slika... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Decembar 19, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao druze, extra lep motor.. Kofer mu nije mnogo pokvario izgled, mada je to subjektivna stvar, meni se svidja.. Na koliko obrtaja ide 120 km/h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squibb 104 Napisano Decembar 19, 2016 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dexason Vrti se na 8000 obrtaja na 120 km/h. Ima neki ECO pokazivac na cajgeru, hvala bogu lepo je odradjeno, on se iskljuci na oko 116 km/h ako pitas zbog potrosnje ili opterecenja. Maksimalna idealna putna brzina mu je oko 135 km/h sto je na 9k obrtaja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Decembar 19, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druže i dobro došao! Motorče je bombonica, a za kilometražu svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Decembar 20, 2016 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor... dobrodosao Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano Decembar 21, 2016 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druže i dobrodošao ! Motor je prelep. Pošto si pravio duže ture, jel si imao bol ili zamor u rukama zbog delimičnog oslanjanja na ruke kod R modela? Svaka čast za kilometražu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squibb 104 Napisano Decembar 21, 2016 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima za dobrodoslicu i za komplimente. @ BMXBandit Ninja 300 deluje kao mali R, ali se sedi dosta uspravno(bar sa mojom visinom od nekih 170cm). Nisam imao bol ili zamor u rukama na celom putu(11 dana) sem malo u povratku jer sam satima isao autoputem. Ali nisam pravio pauze zbog toga vec samo malo promenim polozaj voznje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Decembar 22, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао Лепа кава,брзо тамо у путописе и пиши своје авантуре! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...