TAZZ 1466 Napisano Decembar 6, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Svi bikovi na broju? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk ProNormalno, ja sam tu! Kad stiže? Novembar je prošao... U igri Decembar pred NG? Uplatom ONline na tvoj račun? Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 6, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Niske said: To Floyde. Jednu kanticu mladog, molim. Upisano mada ne znam kako će ići oko slanja toga. Znaš i sam da je sa mladim sirom posebna procedura - mora da se napravi pred samo slanje. Javiću ti blagovremeno svakako. 1 hour ago, Savan said: Svi bikovi na broju? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Jesu Savo, nažalost... 52 minutes ago, TAZZ said: Normalno, ja sam tu! Kad stiže? Novembar je prošao... U igri Decembar pred NG? Uplatom ONline na tvoj račun? Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Kolega, tvoja kantica je već spremna. Možeš je preuzeti kad god se budemo dogovorili. Kontaktiraj me kad budeš mogao na 064/121-1313. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 6, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pola kante (drugar mazno kilo, tast kilo, ja kilo) vec olešio i mogu da potvrdim da je sir vrhunac umetnosti pravljenja belog sira. Sent from my LG-K420 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 6, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim za jednu kanticu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 9, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Upisano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8383 Napisano Decembar 20, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću ga jesti na Božić (ako pretekne do tad), a svi koji su ga probali konstatuju da je bolji nego ranije. Hvala Igore na ovoj gastronomskoj čaroliji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 20, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, hvala tebi na poverenju koje traje i na komentaru. Drago mi je da je sir potrefio ukus gastronoma iz tvoje okoline! Živeli! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Decembar 24, 2020 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kada moze kantica sira i kako oko preuzimanja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 25, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ubrzo stiže nova tura pa mogu da te ubeležim ako budeš bio zainteresovan. Preuzimanje je u Beogradu po dogovoru a ljudima koji su van Beograda mogu da pošaljem poštom. Troškovi slanja su između 600 i 700 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1772 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upisem za jednu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 25, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Upisano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11533 Napisano Decembar 26, 2020 Drug član, 1288 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pojedeno. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 26, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce uzo kantu, sad mogu i koronu da fasujem bole me i za karantin sad he he heSent from my LG-K420 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 26, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prizivaš koronu... Pa ti si momče odšrafio načisto. Smanji unos laktoze, vidiš da ti udarilo na psihu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 26, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Prizivaš koronu... Pa ti si momče odšrafio načisto. Smanji unos laktoze, vidiš da ti udarilo na psihu! 3:Burazeru ti si me i navuko na laktozu zato ako mi se nesto desi, snosis odgovornostSent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8383 Napisano Decembar 27, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Računaj i mene za jednu kantici sira, i informacija da li će biti pre Božića? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 28, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Upisano, nadam se da će biti ali ne mogu da ti obećam. Nova tura još uvek zri a sad su i odsečeni od sveta zbog snega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Decembar 28, 2020 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Floyd brate pogledaj viber, kriziram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 28, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo Laki, samo što sam pogledao... Moram malo i da radim. Upisano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11533 Napisano Januar 12, 2021 Drug član, 1288 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Flojde pisi jos jednu kantu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Januar 18, 2021 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Upisano druže, nadam se da će do kraja meseca stići nova tura. Evo čeka nas 20 i kusur već, izgoresmo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1772 Napisano Januar 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je takva situacija, da stanem ja odmah u red ponovo, utefteri me molim te Promenio Januar 18, 2021 član Vaske4s Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4381 Napisano Januar 18, 2021 Svrati cesto, 3534 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze uzeo bih i ja jedno pakovanje. Saljem podatke na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8383 Napisano Januar 18, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Računajte na nas.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 18, 2021 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bralee, zasto ja ovo tek sada vidim? Upiši! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...