Savan 8689 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Uhh..šta li je sledeće?!Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 12, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mekano je i jedno i drugo. Biće sočno a ne presušeno i drvenasto. Dođeš, odabereš parče koje god hoćeš i nosiš. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 12, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Krmco said: Šta je mekše leđa ili ruža? Ja ću jedno parče mekšeg Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Ma mekano je i jedno i drugo. Biće sočno a ne presušeno i drvenasto. Dođeš, odabereš parče koje god hoćeš i nosiš. 1 minute ago, Savan said: Uhh..šta li je sledeće?! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Zna se... Šaljem ti živo tele za Roterdam! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ojsa...ozbiljno bih razmislio da nismo vec okacili...no ne sumnjam da ce mesiste biti prva liga! mada,sa druge strane, moram sa kumom da se konsultujem, mozda za meze, bika jos nismo probali 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mekano je i jedno i drugo. Biće sočno a ne presušeno i drvenasto. Dođeš, odabereš parče koje god hoćeš i nosiš. Dogovoreno,Javljaj kad stigneПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 13, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, zlig0r said: ojsa...ozbiljno bih razmislio da nismo vec okacili...no ne sumnjam da ce mesiste biti prva liga! mada,sa druge strane, moram sa kumom da se konsultujem, mozda za meze, bika jos nismo probali Lako je tebi, ti si srećno oženjen čovek i voli te tazbina... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 13, 2018 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Komsija, stao sam u red. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 13, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Važi komšo, javljam čim stigne! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Decembar 15, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan izleteo mi na FB recept za sir u maslinovom ulju, pa mi palo na pamet da probam... sir, maslinovo ulje, bosiljak, persun, beli luk, tucana paprika, sveza ljuta paprika,masline... javim utiske kad odstoji 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 15, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ajd daj link od tog recepta, mada sam ja skoro sve pojeo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Decembar 15, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan recept nije klasika...toliko toga, toliko toga, toliko toga...samo je nabrojeno sta se sve stavi,po zelji kolicina...tako da pravis kako mislis da ti godi u principu, na komade sir, i zalije se maslinovim uljem...e sad sta ces od zacina - pusti masti na volju Sir u maslinovom ulju sa razlličitim mirisima - Recept | BonApeti.rs BONAPETI.RS Odlična ideja - odlično meze . Uvaljamo kockice sira u začine po želji i pažljivo poređamo u tegle. Nakon toga prelivamo maslinovim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 17, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Super je stvar za meze pred ručak uz dobru rakijicu. Imam tu varijantu stalno u frižideru samo sa starim kozjim sirom ili kačkavaljem. Priznajem da sa ovim našim sjeničkim još nisam pokušavao, mnogo mi brzo ode pa se setim tek kad ga potrošim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8383 Napisano Decembar 18, 2018 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Računaj me za kanticu sira posle nove godine, a pre Božića. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 18, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno druže, čekaće te kantica odmah posle novogodišnjeg mamurluka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17199 Napisano Decembar 18, 2018 Integrisan, 8315 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 12.12.2018. at 12:39, floyd je napisao: Dogovoreno Darko, upisao sam te za meso a za sir se još malkice potrudi pa nađi nekog da podeliš jednu kanticu. Ako budem ja imao kandidata za deljenje javiću ti... Evo, ja bih drugu polovinu kantice i komaD mesa Ako ima.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 18, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne može da nema, može eventualno samo da nestane... Upisano, kontaktiram te narednih dana! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16184 Napisano Decembar 18, 2018 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, severian said: Evo, ja bih drugu polovinu kantice i komaD mesa Ako ima.. Vratia se Šime ? A kako je tamo ? Toplo, al nizak standard. I nema sira sa Peštera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17199 Napisano Decembar 18, 2018 Integrisan, 8315 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada bih ti rekao kakav je standard, ova tuga bi bila još tuznija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 18, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekam da čujem gde se putovalo, da barem izmaštam destinaciju daleko od ove...ma bolje da ne započinjem priču. A evo tek da malo zamiriše interesentima koji će ovih dana da pokupe svoj komadić: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Decembar 20, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pala degustacija. Odlično Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15861 Napisano Decembar 20, 2018 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sliku imam, ton nemama..... suvisno bi bilo, bilo sta reci 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 21, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj!!! Ala si iskombinovao ove boje i ukuse, svaka ti čast! Tona nemaš ali je šmek domaće kajsije stigao do Čubure... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15861 Napisano Decembar 21, 2018 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan kombinujem kobinujem.... evo nove, od pre nekih 45min. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 21, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Sir vidim da je i dalje dobar. U međuvremenu sam prešao na kozji, samo zato nisam uzimao. @floyd pusti PP kada mogu da svratim po sušenu bikovinu, ovih dana, ako se nisi preselio Koliko kg su ovi komadići ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 21, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je dobar potez, kozji može samo još zdraviji da bude... Važi, upisao sam te za pršutu pa ti javljam porukom. Treba da stigne iduće nedelje, još se suši lagano... Ovi komadi sa slika su bili od oko 700g do oko 1.4 kg. I nadalje bi trebalo da stižu takvi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...