Kr100bu2 0 Napisano Decembar 3, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Montenegro Budva Motocikl: Gilera Runner sp50 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, prvi put sam ovde i prvi put koristim forum. Htio bih znati je li ko kad imao problem i zna li do cega je. kad upalim motor krece normalno da dize temperaturu do radne stane na pola od radnje temperature i tokom brze voznje ili nekog veceg uspona krene da pada na minimum i kad zadnja crtica stigne do minimuma upali se upozorenje za preveliku temperaturu motora. Ne znam o cemu se radi ako ko zna volio bih da mi pomogne da mi ne stane negde motor i crkne masina. Hvala unapred. U pitanju je Gilera runner sp50 2008god. IMG_58251.MOV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Decembar 3, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Meni lici da je termodavac poblesavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kr100bu2 0 Napisano Decembar 3, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Montenegro Budva Motocikl: Gilera Runner sp50 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce, tecnosti u sistemu ima sve izgleda u redu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Decembar 3, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne radi taj termodavac,i onda pokazuje nisku temperaturu da bi u nekom trenutku u sekundi zakucao na max,oce da slomi kazaljku:).Ugasim motor on vrati odma na nulu.Zato kazem mozda je i kod tebe pokvaren.Cim tako nelogicno ocitava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 4, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Može čini mi se da se izmeri otpor i vidi jel ispravan. Ako nisam ponesao sa nekim drugim meračem (možda za nivo goriva) trebalo bi u knjižici da piše koju vrednost treba da ocitas kad ga premeris. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Decembar 4, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pa da.Tako moze da se proveri senzor,samo sto mora da se stavi u ulje i da se ulje zagreva na odredjene temperature i pri svakoj temperaturi daje odredjen otpor koji meris onda.A termostat isto al u vodi i kad zagrejes vodu na neku temperaturu on treba da se tad otvori.Tako pise u mom prirucniku,verujem da je to isto kod svih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 5, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan icebet od potpunog laika do majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Decembar 5, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Haha,ma samo sam procitao u prirucniku od mog motora.Nek saceka decko nekog jos iskusnijeg da se javi.Bolje☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kr100bu2 0 Napisano Decembar 5, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Montenegro Budva Motocikl: Gilera Runner sp50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima moram i ja da naucim jer nemam te prirucnike ako jos neko zna nesto neka napise hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...