Hellsing77 6 Napisano Novembar 28, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vranje Prijavi odgovor kao problematičan Ne tako davno, 1977. godine, rodio sam se kao prvo muško dete u porodici. Dadoše mi ime Miroljub, ali su to ime koristili uglavnom roditelji i rodbina dozivajući me kad god bih napravio neko sranje. Zato i danas kad čujem "Miroljube!!!" uglavnom prvo bežim, pa posle, sa bezbedne udaljenosti proveravam situaciju. U mirnodopskim uslovima svi me zovu Miša ili Miško, ako u društvu ima još neki Miša koji ima metardevedeset i stodvaes kila. Sa ljudima sam uglavnom dobar (mada sam sa psima mnogo bolji), osim onih dosadnih likova, koji nemaju pametnija posla nego da se odmah za Miška u'vate, pa krenu da smaraju. Što se živaca tiče, iako već 40 godina živim ovde, mislim da mi je fitilj pristojne dužine za normalne i pismene ljude. S onim drugima, pucam ko C4. Za dvotočkaše sam zainteresovan već neko vreme, pratim forume, balavim gledajući reportaže sa raznih skupova i putovanja, ali svog dvotočkaša još uvek nisam imao. Zanimaju me choper/kruzer motori i planiram da početkom 2017. ispazarim nešto do 250cc, radi savladavanja osnova. Svestan sam da će se vrlo brzo razviti želja za jačom mašinom, ali, korak po korak. Drago mi je da smo se upoznali, i pozdravljam vas sve. Nadam se da se sa nekima od vas uskoro i sretnem na nekom od skupova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellsing77 6 Napisano Novembar 28, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vranje Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate. Kao što rekoh u naslovu - Bolje vas našao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 28, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao u zajednicu! Vidimo se na drumu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Novembar 28, 2016 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan sa ovakvim stilom pisanja vec vidim zanimljive putopise pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Novembar 28, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao Misko! Nadam se da ce ti se planovi ostvariti i dogodine se budes vozikao na nekoj lepoj masinici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 28, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeij. Batali ti 250 i odma macni nesto od 750, mozes ti to ;-) s mobilnog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Novembar 28, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellsing77 6 Napisano Novembar 28, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vranje Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na dobrodošlici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Novembar 28, 2016 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Dobar nick... dobrodosao Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...