K_A_W_A 947 Napisano Novembar 26, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj Galaxy S5 - Gold. Telefon je star oko godinu ipo dana. Nigde ogreban, izgled skoro kao nov. Ja sam prvi vlasnik. Otkljucan za sve mreze. Od prvog dana staklo preko ekrana, zastitna maska i nosen stalno u futroli. Skoro je poceo da me zeza ekran, malo se nekada gasi ekran ili brljavi kada se jako stisne u gornjem levom uglu. Nekada radi, a nekada zeza. Inace softver je extra, samo sto ima smetnje sa ekranom. Uzeo sam sebi drugi tel. tako da mi ovaj stoji. Prodajem ga kao polu ispravan. Cena je prva i poslednja 50e bez cenjkanja. Saljem na adresu o vasem trosku. Uz njega ide punjac, zastitna maska i zastitno staklo. Tel: 062/770001 Sva pitanja na poziv ili sms-viber, da se ovde ne bih dopisivao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Novembar 26, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...