sale-kum 351 Napisano Novembar 25, 2016 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Došlo je vreme da se i ja oprostim od omiljenog vozila i krenem silaznom putanjom po pitanju kubikaže i performansi, kao i da se odreknem dužih putovanja motociklom. TDM je uvežen iz Švajcarske, ja sam drugi vlasnik u Srbiji i družili smo se 2,5 godine bez ikakvih problema i samo uz redovno održavanje. Na satu je oko 54000 km i ja mogu da garantujem samo za poslednjih 17000 koliko je kod mene, ali po stanju i uvidu prilikom velikog servisa koji je uradjen odmah po kupovini, to bi mogla biti prava kilometraža. Neću nabrajati stanje potrošnog materijala, sve je iznad 50% i motor je u svakom trenutku spreman za dug put. Gume su Michelin PR4, kupljene prošle godine i na oko 75%. Spisak dodatne opreme je podugačak i pokušaću da se svega setim: 1. Top case CooCase 50l sa dodatnim LED osvetljenjem koje ima poziciju, stop i migavce u sebi. 2. Bočni koferi Kappa 40l sa originalnim Kappa nosačem. 3. Kappa povišeni vizir ( dajem i originalni vizir). 4. Rol Bar Seba. 5. Gel sedište Boban. 6. Moto navigacija slična Blueberry, samo sa 8GB memorije, tako da sve mape staju u uredjaj. Instaliran Igo Primo sa najnovijim mapama Q2 2016 Napajanje navigacije je preko njenog postolja povezano na instalaciju. 7. Nosač navigacije je original Ram Mount umesto dobijenog kineskog. 8. Utičnica 12V. 9. Dodatni LED farovi. 10.Magnetna tank torba Held od oko 14l. 11.Centralni štender original Yamaha ( jedina stavka od sve opreme koja je kupljena polovna). Motor je kod mene nonstop garažiran i ima oštećenje samo na desnoj plastici kod znaka TDM koje se vidi na slici i koje je nastalo kao posledica toga što mi je pre par nedelja pao u mestu jer mi je pozlilo (to je i razlog prodaje). Pošto ipak ne odustajem od 2 točka, dolazi u obzir zamena za skuter srednje klase (250, eventualno 400) većih točkova, tipa Piaggio X8, Beverly, Yamaha X-City, X-Max, Scarabeo i sl. Da ne zaboravim, kontakt telefon je 063-363940 Sale. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Novembar 25, 2016 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam nešto da zaboravim: cena ovde je 3500 E. Na drugim oglasima će biti nešto veća . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Novembar 26, 2016 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Šteta prijatelju moj! Ja imam takvog i mlađeg i manje prešao ali tvoj je baš ... ! Sretno! Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Novembar 28, 2016 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Otišao TDM. Može lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 28, 2016 Drug član, 2109 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor se uvek proda brzo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Novembar 29, 2016 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Tako ispada, dobar motor + realna cena = uspešna prodaja. Još da smislim šta ću sada ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Novembar 29, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan MT-09 Tracer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Novembar 29, 2016 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, kao što napisah na početku teme, moja putanja je u suprotnom smeru, ka skuteru od 250-400 ccm. Inače ne bih dao svu onu opremu uz TDM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...