Stevanče 6 Napisano Novembar 25, 2016 Stevan, 59 postova Lokacija: Bajevac Motocikl: MZ ETZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, treba mi enduro guma slicna onoj na slici dimenzija 3.50-16. ne mora biti nova, ali bar neko korektno stanje, na zalost budzet mi ne dozvoljava da je platim vise od 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hlebnicki 39 Napisano Novembar 25, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 250 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, treba mi enduro guma slicna onoj na slici dimenzija 3.50-16. ne mora biti nova, ali bar neko korektno stanje, na zalost budzet mi ne dozvoljava da je platim vise od 50e moze ovako nesto? Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hlebnicki 39 Napisano Novembar 25, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 250 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Jaaooo sad videh da ti treba 16 coli ova je 17. Izvini ali nista od ove moje. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevanče 6 Napisano Novembar 25, 2016 Stevan, 59 postova Lokacija: Bajevac Motocikl: MZ ETZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jaaooo sad videh da ti treba 16 coli ova je 17. Izvini ali nista od ove moje. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk steta, ta bi mi dobro dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Novembar 26, 2016 Drug član, 553 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Teško, iskoči povremeno na kupujem-prodajem pa prati. Ja sam uzeo skoro novu za 30 evra, ali sam je dao sa dominatorom. Inače, mislim da samo Bridgestone Trail wing ima u toj dimenziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevanče 6 Napisano Novembar 26, 2016 Stevan, 59 postova Lokacija: Bajevac Motocikl: MZ ETZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan do proleća ću je naći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...