Spajk 828 Napisano Novembar 24, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Astra Cabrio Bertone 2002g2,2..benzin-plinreg do aprila 2017cena 2800 evrastanje solidno,moze zamena uz moju doplatu,prednost bmw audi moze i neki motor/skuter uz vasu doplatu,svi motori dolaze u obzir osim copera..virago i taj fazon.. sta vas zanima pitajte rado cu odgovoriti.. kuku sam skinuo i moze se dobiti uz auto..suludo mi je imati kuku na kabriju.. za KES POPUST 20 %0656456668 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 25, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kuka na kabriu sasvim u redu ako ces leti kaciti prikolicu sa nekim manjim gliserom ili dzet skijem, pa od kuce do reke i nazad. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Novembar 25, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kuka na kabriu sasvim u redu ako ces leti kaciti prikolicu sa nekim manjim gliserom ili dzet skijem, pa od kuce do reke i nazad. to se zove pišanje po sirotinji 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 25, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kuka na kabriu sasvim u redu ako ces leti kaciti prikolicu sa nekim manjim gliserom ili dzet skijem, pa od kuce do reke i nazad. to se zove pišanje po sirotinji Druze moj,ako je ova Astra pisanje po sirotinji onda no comment.. Imam ja neki camac za reku ali sve slabije izlazim na iste..svakodnevnica,jurcanje..kao mladji sam dosta vise koristio blizinu 2 reke..cak se i kupao u njima,skakao sa slepova,preplivavao..sad kao nesto mi gadno,prljavo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Novembar 25, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pa stavio sam smajli. Nisam gledao kroz novac, nego hedonizam. Kabrio, camac, reka, sunce, uzivanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Novembar 25, 2016 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ima vic:Užasno osjećam ovu krizu - vozim auto bez krova, pijem staro vino, jedem pljesnivi sir... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 25, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Moj sin i ja se spremamo da sledece leto malo vise vremena provodimo u plovidbi..kapetan i malli od palube.. Jebes pare,kamione,avione ako ne znas da odmoris na reci,u sumi,na motoru,camcu...zato smo mi motociklisti,bajkeri ljudi koji malo vise uzimamo od zivota..Zao mi je kad vidim neke koliko su robovi para i uspeha.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Novembar 25, 2016 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan koji motor ti je na ovom čamcu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7763 Napisano Novembar 25, 2016 -, 1754 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan ovo GT 070, 080, tu nista bez 80+ ks Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 25, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da uzmem od druga 60 ks...mada po meni moze i manje 25-30...nema potrebe za jurcanjem..nisam pustao ovo korito na vodu do sada.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7763 Napisano Novembar 26, 2016 -, 1754 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Sa 25 ces samo dzabe da trosis gorivo... Ta od 60 sa dobrom elisom bi bila ok, neces da letis, al ces da izglisiras sa lakocom. ps. Ode prodaja astre u nautiku :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 26, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sa 25 ces samo dzabe da trosis gorivo... Ta od 60 sa dobrom elisom bi bila ok, neces da letis, al ces da izglisiras sa lakocom. ps. Ode prodaja astre u nautiku :-) Priznajem, ja sam kriv ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 26, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ma oglas i nije bitan.. Moram do kapetanije da izvadim plastiku,izgubio sam je..imam ono uverenje o polozenom za upravljanje motornim camcima Da li registrovati camac? kakva je procedura,koliko je to kaznjivo ako nije reg? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Novembar 26, 2016 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan zavisi gde ploviš,ako si u bgd registruj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Novembar 26, 2016 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice registracije sve zavisi od plovila.Ja sam na savi skoro svaki dan u zadnjih 10 godina i ne registrujem camac-pasaru zato sto nije interesantna izgleda za policiju a kada smo na gliseru ili skuteru kod drugara obavezno nas zaustavljaju.Tako da bolje registruj :-) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Novembar 26, 2016 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Pusticu ti broj na pp pa me okreni da ti objasnim oko registracije i koga da trazis u kapetaniji :-) 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7763 Napisano Novembar 26, 2016 -, 1754 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi gde ces da se vozis... Ako se vozis po Savi i tu oko grada, trebalo bi. Tu su stalno, vrtljaju se, baza im blizu. Jos sad BG na vodi, svi ce tamo da se vozikaju... Ja npr nikad nijedno plovilo nisam registrovao (nemam cak ni plovidbenu). Uvek sam se vodio politikom da se recnoj ne isplati da svaki dan ide nizvodno do Vince, Ritopeka i Grocke zbog 20tak camaca, a za taj izlet im treba bar 50l benzina. Prodju jednom nedeljno (zimi cak i 2 puta ), vide se iz daljine kad dolaze, ako sam na vodi, sklonim se i to je to. Nikad me nisu startovali, cak i kad sam klinac bio, uvek ih izbegnem. Inace, registracije su nerealne, kao i za automobile sa velikom kubikazom... Verovatno su i kazne slicne, 15-30.000din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 26, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Tnx svima na odgovorima..imao sam gumenjaka davne 2002 i nisu me cimali..od tada nisam bio na vodi sa svojim camcem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 27, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan LOCK Ode astra..pisemo se u drugim temama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...