bracabgd 897 Napisano Novembar 13, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Продајем две зимске гуме Тигар Винтера.Димензије из наслова 165/70/14,продао сам ауто за који су биле намењене, и остале су ми у зимовнику. ДОТ на гумама је 5012,види се на фоткама,у веома су добром стању,дубина шаре је 5мм. Гуме су вожене само зими. Ако неког занима имам и једну летњу истих димензија ДОТ 4913. Цена за две зимске је 40 еврића а ако неком треба и летња лако ћемо се договорити. Ево и фотки Контакт телефон 064/138 53 08 Браца Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Novembar 14, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe i jeftine, ali nemam na šta da ih natakarim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Novembar 16, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ако је скупо,спуштам цену на 35 евра и летња иде гратис,само стоји и смета. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...