s a n j a 130 Napisano Novembar 11, 2016 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Kožna Jakna Cafe Racer vel.38 Nošena ali jako lepo očuvana,deblja koža. Nigde oštećena.Protektori u ramenima i laktovima-mogu se vaditi. Model ide uz telo ali nije strukirana. Ramena 41 Rukav 62 Pazuh 41-42 Struk 41-42 može se raširiti do 46-47(ima rajsfešlus sa strane) Cena 50e ili 6000din 063/647183 Sanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Novembar 12, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jel glupo pitanje, to je ženska jakna i broj? Jakna je vrh inače Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Novembar 13, 2016 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste mada je ravan model.Br 38,imas mere. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1803 Napisano Novembar 13, 2016 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa jakna i dobra cena. Na zalost premala za moju suprugu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Novembar 13, 2016 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Steta. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Novembar 13, 2016 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Steta. Svake godine a imam je par godina sam je mazala kremom za kozu. Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Mart 16, 2017 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno. Sent from my iPad using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...