slobasuper9 2239 Napisano April 9, 2017 Drug član, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan @Darko - Mnogo dobar top. Ne znam kakav je zvuk ali mnogo lepo izgleda. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano April 9, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno neki vidoje da postavis, da cuje auditorijum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano April 9, 2017 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan robertov auspuh na mom bivsem motoru zvuk je uzivo ima strasan a na gsxr sto sam ima robertov auspuh zvuk je imao ko formula (takav zvuk jos nisam cuo jos kod nikoga na motoru) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 12, 2017 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Lepaaa A i suzuki nije los 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Jun 2, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan Upravo zavrsena prerada sa standardnih u High Mount verziju sa leo vince auspusima kod Darka iz maglica. Jos jednom otisao prezadovoljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 3, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li ko napisati posto Darko radi auspuhe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Jun 3, 2017 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cene od 130 do 220€ carbonJa moj platio 180€ bez ugradje poslao mi auspuh i reducir u delicima pa sam u Ča nasao dobrog majstora da to ubudzi da valjaSent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 3, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Boban032 je napisao: Cene od 130 do 220€ carbon Ja moj platio 180€ bez ugradje poslao mi auspuh i reducir u delicima pa sam u Ča nasao dobrog majstora da to ubudzi da valja Sent from my SM-G930F using Tapatalk Znaci sve je isto, samo njega nema... Cijene kao u Roberta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jun 3, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Dejan TNT , brutalno izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 3, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko kontakt tel darka?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jun 3, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mozes ga kontaktirati preko Facebook-a "Auspusi by DARKO" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 3, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan ZahvaljujemVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Jun 13, 2017 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan On 6/3/2017 at 13:47, Utjerivac je napisao: Znaci sve je isto, samo njega nema... Cijene kao u Roberta. Ne bas, kod Roberta je top 90e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 14, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @VECTRA Nista nisi rekao tim sto si napisao da je kod Roberta top 90E. Napisi koji top je 90E, jel obicni, ovalni, trioval ili hexagon sa prokromskom kapom ili karbonskom itd. itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jun 14, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ovaj moj je kod Roberta placen 90e top + 30e cevka da ga namontiram na moj originalni spoj...sam top je ovalni, i bruseni prohrom je u pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Jun 14, 2017 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Ovalni top, sa prohromskom kapom, dužine 50 cm, ulaz 52, kod Roberta 90 e, kod Dragona isti 130 e. Imao na prethodnom Tdm -u Dragonove topove, ne prave toliku razliku, veruj mi na reč Послато са D2303 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 14, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan E to je vec podatak sa tacnim opisom i fotografijama ( post iznad ) sta je placeno 90E i ta cijena odgovara toj robi-topu. Znam da je kod Roberta nekad trioval prokromski top bio od 120E, pa na vise u zavisnosti od motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbrtka 8 Napisano Jun 19, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: padina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam samo reci pohvale za Roberta,pre nekih 10 dana,pao mi motor,pa je ulubio auspuh,nazvao sam Roberta,poslao mu slike,i odgovori mi da mu posaljem u ponedeljak aksom i da ce da ga odradi...u cetvrtak mi stigao auspuh,za koji bi mogao da se kladim da je nov,sve je lpo ispolirao,stavio novu oblogu,i uopste se ne vidi nigde da je auspuh star 1 godinu,cak mi je i staru,izguzvanu oblogu vratio...sve to me kostalo 3500 dinplus troskovi aks..jednostavno,covek je umetnik... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Casper 46 2 Napisano Mart 2, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Naš član Andjelo iz Bele Crkve mi je radio grane za Teneru,slike sve govore Jako prijatan čovek i dobar majstor,moja iskrena preporuka. U poredjenju sa svim drugim majstorima koji su davali ponude u rasponu od 160/200e covek ispao jako korektan i svoj rad i materijal naplatio po bas pristupačnoj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Maj 15, 2020 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo da malo obnovimo temu. Danas sam bio kod Darka. Postavio sam MIVV na motor. Sve uradjeno izuzetno pedantno. A za Darka samo reci hvale mojih milion pitanja i njegovih odgovora ispricali se lepo malo druzili i ja zadovoljan otisao kuci. Svaka preporuka za Darka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Maj 16, 2020 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto svi stavljate imena tudjeg brenda na domace auspuhe? Race ima svoj logo,ali ostali koliko vidim ne. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Maj 16, 2020 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da Robert Race ima svoj logo . Čovek me pitao šta hoću da stavim ja kažem pa tvoj logo. Ok kaže ima likova koji stavljaju nešto drugo ne žele Race. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15866 Napisano Maj 16, 2020 Integrisan, 9297 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zato što se nema 2 do 3x više para za istu il sličnu melodiju brendiranog čunka. U ostalom, nikog ne treba da zanima šta će onaj drugi da okači na tarabi...njegova stvar. Ne gurati nos di mu nije mesto. Po gradu sve više viđam kineskih Akrapa. Dal su dobri, sigurno da nisu al koga to briga, bitno je da je njemu lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Maj 16, 2020 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, M a R k o je napisao: Zasto svi stavljate imena tudjeg brenda na domace auspuhe? Race ima svoj logo,ali ostali koliko vidim ne. Kompleksi !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Maj 16, 2020 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moj auspuh je made in Ada-Robert, i uradjen je po uzoru na Yoshimuru RS3, nisam hteo nikakve nalepnice, najlepsi mi je cist bez nalepnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...