pit 237 Napisano April 5, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Pisana rec je cudo ??? : :-X :-* :'( :-[ :'( :-* :-\ :(.svako je shvata drugacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 5, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pisana rec je cudo ??? : :-X :-* :'( :-[ :'( :-* :-\ :(.svako je shvata drugacije Ti si to najbolje osetio....koliko se secam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 5, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Pisana rec je cudo ??? : :-X :-* :'( :-[ :'( :-* :-\ :(.svako je shvata drugacije Ti si to najbolje osetio....koliko se secam! Sluzi te pamcenje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 5, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednjih 13 poruka (14 racunajuci i moju) u ovoj temi je OFF, a imalo bi jos da se probere neka. Dajte ljudi, malo neozbiljno za temu u Motorima. Sta je sad sa urednicima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 5, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Poslednjih 13 poruka (14 racunajuci i moju) u ovoj temi je OFF, a imalo bi jos da se probere neka. Dajte ljudi, malo neozbiljno za temu u Motorima. Sta je sad sa urednicima? Maaa.... banda raspushtena! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 5, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan puca ram i na suzani i na R1, ko ne veruje neka pošalju poruku članu drugabrzina. ali izgleda ne u toj meri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 5, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ajde cisto subjektivno, i na prvu pomisao, posto nisam imao ni vozio niti jedan od ova dva bajka. Ipak mi GSXR 1000 zvuci i deluje komletno kao ozbiljniji motor u svakom pogledu. Mozda gresim ali eto !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano April 5, 2008 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednjih 13 poruka (14 racunajuci i moju) u ovoj temi je OFF, a imalo bi jos da se probere neka. Dajte ljudi, malo neozbiljno za temu u Motorima. Sta je sad sa urednicima? Nisi ni svestan koliko je to tezak posao. Odnedavno sam moderator na jednom forumu i mogu da ti kazem da je nekad bas smor. Pazi kad moras da citas svacije gluposti i da ih brises, uredjujes, opminjes ili tome slicno. A jos nisi ni placen za to, a gubis vremena za sve pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 5, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednjih 13 poruka (14 racunajuci i moju) u ovoj temi je OFF, a imalo bi jos da se probere neka. Dajte ljudi, malo neozbiljno za temu u Motorima. Sta je sad sa urednicima? Nisi ni svestan koliko je to tezak posao. Odnedavno sam moderator na jednom forumu i mogu da ti kazem da je nekad bas smor. Pazi kad moras da citas svacije gluposti i da ih brises, uredjujes, opminjes ili tome slicno. A jos nisi ni placen za to, a gubis vremena za sve pare. Ma sta ima da budem svestan, kako je bilo do skora. Cim se malo skrene, eto gumice. Nego se Dex nesto ulenjio, pa zato. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 5, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nista vi ne brinite,sve se cita... ali to nije tema i necemo o tome raspravljati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...