Harry 179 Napisano Novembar 8, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 45. nedelja 2004god NOVA - nikad montirana prilično je mekana za gumu to godište cijena... prava sitnica... 50 evropskih tel: 060/42-22-432 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3606 Napisano Novembar 8, 2016 Malinar u pokusaju, 1717 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ne zelim da miniram oglas, ali ako sam dobro video, guma je napravljena u 45. nedelji 2004. godine. Nije neka razlika, bukvalno par dana, ali cisto da se zna, jer se vidi dot 4504. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Novembar 8, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ne zelim da miniram oglas, ali ako sam dobro video, guma je napravljena u 45. nedelji 2004. godine. Nije neka razlika, bukvalno par dana, ali cisto da se zna, jer se vidi dot 4504. mislio sam da je oznaka D215, 21 nedelja 2005... ispravljam.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Novembar 9, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ne bih da miniram oglas, ali ja se ne bi usudio da nekome prodajem gumu staru 13 godina... to nije sigurna guma, neko moze nagrabusiti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Novembar 9, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ne bih da miniram oglas ... Njegova je stvar da li da je proda ili ne... Ako ćemo o savesti, ni proizvođači ili magacioneri, gde guma stoji toliko da se ne preporučuje za upotrebu, ih ne daju džaba, niti ih bacaju, nego prodaju. Pa kome se svidi on ih kupi. Sve je na prodaju, pa sad ili kupi, ili ne. Stvar izbora. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...