s.radonjic 1 Napisano Novembar 7, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Transalp 600V i Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam novi član, red je da se predstavim. Možete me zvati Sale ili Radonjić, iz Zemuna sam i ponosni sam vlasnik Honde Transalp 600V iz 92-ge godine, kao i Suzuki Burgmana 400 iz 2001-ve. Motore volim od kada sam prvog ugledao, a kako to obično biva, i moja ćerkica je zaljubljena u iste. Genetsko nasledstvo pretpostavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 7, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ništa onda, dobro došao Sale Radonjiću Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 8, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ti proso pre neki dan pored luk oilove pympe u prvomajskoj sa plavim trandzom. Jeeej. sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Novembar 8, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci imamo jos jednu bajkerku u perspektivi . Pozdrav i dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Novembar 8, 2016 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prezimenjače! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Novembar 11, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s.radonjic 1 Napisano Novembar 21, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Transalp 600V i Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodošlici. Deki, jesam ja bio na tom plavom trandži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 225 Napisano Novembar 22, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Novembar 23, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...