Kalesin 575 Napisano Novembar 6, 2016 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Ja sam Jelena, vozim motore jos od davne '89... sa kojekakvim pauzama. Zivim u Beogradu...malo iznad Arakisa Imam dva klinca od kojih jedan vozika Apola RX250...a drugi je jos uvek suvozac... Do pre neki dan sam vozila Horneta 600, a sad cekam da doteram jedan lepi MT..mada jos se lomim da li da bude MT ili KTM...Toliko ukratko o meni, Pozdrav. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2524 Napisano Novembar 6, 2016 Drug član, 1605 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 6, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I od mene takodje dobro dosla. Lep provod, zabava Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Novembar 6, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosla! Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano Novembar 7, 2016 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 7, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Novembar 7, 2016 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla... a sta je sa hornetom? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 8, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla Ako nije tajna koji je MT u pitanju? Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Novembar 11, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Novembar 19, 2016 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla Jeco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano Novembar 19, 2016 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima, gore neko pitao sta je sa kornetom..pa otisao u dobre ruke a MT ce da bude 07 sa tendencijom prelaza na 09 ali videcemo... mozda uspem da nadjem neki KTM za koji mi ne treba hoklica. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...