Joca_GS 185 Napisano Novembar 2, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, prodajem svoj BMW R 1200 GS Adventure. Motor je 2012 godiste, uzeo sam ga u Delti u Novom Sadu. Motor je presao 57.000km. Stavio sam mu pre 20-ak dana nove gume TKC 80. Ulje motora sa filterom je zamenjeno 10. oktobra, a ulje menjaca i kardana zamenjeno je 20. maja 2016. Sva tri paketa BMW opreme, a od dodatne: Touratech: Spojler vizira, Zastita hladnjaka, Rasirenje stendera, Zastita fara, Mud guard, Instrument tabla. ADVpro: Zastita cilindara, Zastita izduvnih grana, Zastita lambda sondi, Stitnik zadnjeg kocionog cilindra, Slajder kardana, Tool bagovi na koferima, Torbe za crash bar, Kanisteri sa nosacima, Zastita ventila izduva. Cena: 12 500 eur. prodajem ga jer zelim da predjem na GSA LC. Tel: 064 425 14 14 ili pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 2, 2016 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno , sve pohvale za prikazano na fotkama. Cini se retko jedinstven primerak ... Sa srecom prodaja ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Novembar 3, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, pakovao sam ga za sebe, ali u zlonamerni cas, lepa kombinacija za drugi motor se ukazala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 3, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bas si ga lepo napakovao, odlicno izgleda ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Novembar 3, 2016 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Srecna prodaja !! kupujes nov ili polovan ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Novembar 3, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, nov Evo jos nekih slika pa da ne offujemo, sto bi se reklo, "usrecite i sebe i mene" :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Novembar 3, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da se kaze osim odlicna prilika i dobra cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Novembar 3, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći a ne zaplakati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Novembar 4, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za ozbiljne kupce, 12 000 sa svom opremom! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Novembar 7, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi zar nikome ne treba Advencer.... 11 500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Novembar 7, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Treba meni, ali me jos oko 8500 razloga sprecava da ga parkiram ispred kuce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Novembar 7, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pfff..... mene sadasnji motor sprecava za drugi... sve nas nesto sprecava... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Novembar 8, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep motor. Šta očekuješ da ćeš dobiti novo/bolje/upotrebljivije kupovinom LC-a kad već imaš ovako lepo sređenu i napakovanu mašinu? Koja je poenta zamene sada kad je BMW već najavio prilično krupne tehničke izmene na GS-u za 2017-u koje adresiraju upravo njaveće zamerke na mehaniku i elektroniku na prethodnim modelima. Ja bih na tvom mestu sačekao novi model a za to vreme uživao u ovom lepotanu. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Novembar 8, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze. vozio celo leto drugarov LC, svideo mi se LC, planiram da uzmem LC. Cisto estetski mi se motor jako svidja, a ide kao i ovaj nema neke razlike. Ispala je dobra kombinacija pa bih voleo da je iskoristim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Novembar 9, 2016 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan odlično izgleda, ja jurim adv , ali je to prevelika cifra za mene. Budžet mi je 9000 :-( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Novembar 9, 2016 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan odlično izgleda, ja jurim adv , ali je to prevelika cifra za mene. Budžet mi je 9000 :-( nadi jos jednu hiljadarku I Imaces GS-a od mene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Novembar 9, 2016 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Daj da ga vidim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Novembar 9, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih vas da ne spamujete oglas, predjite na novu temu ili pp. Hvala za razumevanje. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Novembar 9, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo drugari, ne mogu da drzim jos dugo ljude na leru... Evo jos par slika, PS. Cura ne ulazi u dodatnu opremu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Novembar 9, 2016 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hocu ja , ali ....:-( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 10, 2016 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan A da ti prvo završiš onaj putopis, mnogi ga željno očekuju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 10, 2016 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Retko lep gs.............moj savet, drži tu cenu, brzo će da ode............... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 10, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze. vozio celo leto drugarov LC, svideo mi se LC, planiram da uzmem LC. Cisto estetski mi se motor jako svidja, a ide kao i ovaj nema neke razlike. Ispala je dobra kombinacija pa bih voleo da je iskoristim. Koji si to motor nasao? Neki iz oglasa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Novembar 10, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nov. Drugar sa jos dvojicom poznanika u Moskvi kupuje, i upao sam u pricu da me sacekaju kao cetvrtog, te da ostvarimo lep rabat na 4 motora... Medjutim ako se ne proda uskoro, nema nista od toga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Novembar 10, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I naravno ponuda je istekla upravo saznajem... Ljudi idu ujutru po motore... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...