Jump to content

Moto Zajednica

Bluetooth GPS modul-eksterni

Recommended Posts

• I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova
  • Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu.

Blumax eksterni Gps modul,koriscen,potpuno ispravan.

O uredjaju ukratko :

Uredjaj sluzi za komunikaciju sa Gps satelitima,kada mobilni telefon/tablet/racunar/... nemaju integrisan Gps modul u sebi ili sto je cesci slucaj,da je integrisani modul,slab,gubi satelite,neprecizan,radi sa kasnjenjem i sl.. Modul sa vasim uredjajem(telefon/tablet/racunar) komunicira putem bluetooth-a i omogucava vezu sa satelitima. Modul je jako precizan,jako brzo i lako pronalazi satelite bez obzira na vremenske uslove i ono sto je najbolje,modul ima svoju bateriju koja traje desetak casova aktivnog koriscenja, ne prazni vas telefon/tablet i samim tim omogucava produzeno koriscenje telefona/tableta/navigacije.
Baterija je zamenjiva,odgovara bateriji (odredjenih modela) Nokia mobilnih telefona. Uz uredjaj se dobijaju sobni punjac i punjac za automobil/motocikl (upaljac konektor). 

Napomena:

Modul u sebi nema mape i aplikacije ,ovaj uredjaj samo omogucava komunikaciju Vaseg telefona/tableta/racunara... sa satelitima,aplikaciju za navodjenje i mape mora sadrzati Vas telefon /tablet/racunar...

P.S. Uredjaj je po dimenzijama,da kazemo kao pola Snickers cokoladice  ;) 

P.P.S. Meni ne treba vise,nisam ga koristio duze vreme,nabavio sam fin telefon sa opakim Gps modulom tako da.. cena je 30 evrova. 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

:BJB-tdm:  Zivi bili ! 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Da ne otvaram novu temu ,poklanjam kacigu,"mladoj" osobi koja pocinje da vozi motor i od opreme ima samo dobru volju da vozi.. E pa,posto svi znamo da to nije dovoljno da bismo bili bezbedni,postarajmo se da ode nekome kome ce znaciti. Svi smo krenuli "goli i bosi" u moto vode nekad.. Cesto bili u situaciji da zadnji dinar damo za voljeni motor/skuter i da nam u dzepu ostane za litar corbe koj bi sa osmehom izgoreli sa nekom dragom osobom vozeci se sa musicama na zubima   :D    :moto1:   :bacikosku:

Kaciga je nosena oko 2 meseca (kada sam i sam bio u gorepomenutoj situaciji) ,velicine je L,mada vise je XL. u dobrom je stanju,malo prasnjava od stajanja,nije koriscena godinama,skladistena u stanu na suvom.

Napomena:Kaciga nema nikakve homologacijske oznake na sebi,Ovu kacigu ne treba nositi zbog zakona,jer kacige tome ne sluze,vec dok se ne skupe sredstva da se kupi kvalitetna homologovana kaciga!  Kad nema nikakve, bolje i ova no gole glave,slozicete se.. al sto pre da se zameni kvalitetnom, da ne bi bilo  :bicikl:  :tras1:   ako smo se razumeli onda to je to.. :dobar:  kontakt preko p.p. 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

:BJB-tdm:  Zivi bili !!
  • Podržavam 1

Izgleda sam ipak trebao da otvorim drugu temu za kacigu?! Nemoguce da nikome ne treba :) mislim to bi bilo krajnje pozitivno :) al nesto mi sumnjivo..

Blumax eksterni Gps modul,koriscen,potpuno ispravan.

O uredjaju ukratko :

Uredjaj sluzi za komunikaciju sa Gps satelitima,kada mobilni telefon/tablet/racunar/... nemaju integrisan Gps modul u sebi ili sto je cesci slucaj,da je integrisani modul,slab,gubi satelite,neprecizan,radi sa kasnjenjem i sl.. Modul sa vasim uredjajem(telefon/tablet/racunar) komunicira putem bluetooth-a i omogucava vezu sa satelitima. Modul je jako precizan,jako brzo i lako pronalazi satelite bez obzira na vremenske uslove i ono sto je najbolje,modul ima svoju bateriju koja traje desetak casova aktivnog koriscenja, ne prazni vas telefon/tablet i samim tim omogucava produzeno koriscenje telefona/tableta/navigacije.

Baterija je zamenjiva,odgovara bateriji (odredjenih modela) Nokia mobilnih telefona. Uz uredjaj se dobijaju sobni punjac i punjac za automobil/motocikl (upaljac konektor). 

Napomena:

Modul u sebi nema mape i aplikacije ,ovaj uredjaj samo omogucava komunikaciju Vaseg telefona/tableta/racunara... sa satelitima,aplikaciju za navodjenje i mape mora sadrzati Vas telefon /tablet/racunar...

P.S. Uredjaj je po dimenzijama,da kazemo kao pola Snickers cokoladice  ;) 

P.P.S. Meni ne treba vise,nisam ga koristio duze vreme,nabavio sam fin telefon sa opakim Gps modulom tako da.. cena je 30 evrova. 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

:BJB-tdm:  Zivi bili ! 

Buduci da je kaciga dobila svoju temu ,mozemo nastaviti oko gps modula. 

Nova cena 20 evrova!

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja