MarijaMaraa 0 Napisano Octobar 24, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav od mene novajlije na vasem sajtu. Ja sam Marija iz Jagodine.....dugi niz godina u Rock svetu i Moto svetu....zbog povrede kičme i dijagnoze kasnije od ´98 ne vozim,motore volim to je moj svet...iako ne vozim volim putovanja pa koristim kraće relacije sa prijateljima da uzivam u voznji....ako Bog da možda jednom Trike biće moj drugi deo života Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarijaMaraa 0 Napisano Octobar 24, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Octobar 24, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Sent from my F5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarijaMaraa 0 Napisano Octobar 24, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 448 Napisano Octobar 24, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,sa zeljom da padne taj trajk Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Octobar 24, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 149 Napisano Octobar 24, 2016 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Živa bila Maro i dobrodošla!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...