lalajko 2021 Napisano Octobar 24, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da petljam nesto sa servisom flickr, koji je u vlasnistvu Yahoo. Zato sam morao da skoknem na Yahoo i proverim password-e. Tokom te operacije sam primetio da imam nekoliko neprocitanih emailova na Yahoo koji ko zna od kad tu stoje jer mi Yahoo nije cak ni sekundardni email servis. Jedan mail me je zainteresovao. Izvinjavam se autoru sto ga ovde objavljujem i sto nisam procitao ranije. Postovanje, od skora sam na forumu, ali nazalost nemam motor! Moja cerka ga ima(ali je svez vozac), I zato sam poceo da posecujem vas forum. Ovo sto vam saljem mi se ucinilo kao nesto vrlo lepo da se posti. Vi verovatno mozete organizovati zajednicku voznju do tog mesta. Vama saljem jer mi se ucinil glupim da ja postavim temu, a nemam ni motor! A nisam uspeo da pronadjem mailove od drugih administratora. Izvinjavam se ako vam se ovo nije dopalo. Pozdrav Predrag Dordjevic U prilogu je pdf dokument ciji sadrzaj sam izvadio i prezentujem ga ovde jer je prica odlicna. Pa koga ne mrzi, neka pogleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 24, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 24, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 24, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem clanu pedja na korisnom mail-u. A ko od nas prolazi tim putem, eto mesta za kratku pauzu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Octobar 24, 2016 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Браво за господина Ђорђевића и хвала теби Лалајко! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 24, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Za postovanje, i nauk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16216 Napisano Octobar 24, 2016 Misbehave Responsibly, 1645 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Респект ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14987 Napisano Octobar 24, 2016 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ima nade za nas,pohvala i postovanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Octobar 24, 2016 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost izuzetno retko i samim tim za veliko poštovanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 24, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem clanu pedja na korisnom mail-u. A ko od nas prolazi tim putem, eto mesta za kratku pauzu. Nasa kuca je malo posle ovog spomenika.Obavezno cu da stanem,kad budemo isli.Slika pogled na severozapad,bela reka,kuca skroz levo je nasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jorgo 9 Napisano Octobar 24, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto vam se dopalo, i sto vas je "dirnulo", kao i mene kad sam je procitao. Pozdrav Draganu (lalajko), i ostalim forumasima Pedja 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Octobar 24, 2016 Drug član, 1124 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Odlican gest,da je vise ovakvih ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Octobar 24, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan За свако поштовање! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Octobar 24, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan veoma lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Octobar 24, 2016 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći osim ,Bravo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Octobar 24, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekao Nikola Kojo: " U jbt,od ovoga moze da se rikne"... Ne znam zasto ali me je bas dotaklo sve ovo...svaka cast za trud,volju i istrajnost...Probudila mi se zelja da obidjem spomenik prvom prilikom kad krenem ka tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Octobar 24, 2016 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 24, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Octobar 25, 2016 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Octobar 25, 2016 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast LJUDINO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1289 Napisano Octobar 25, 2016 Drug član, 1160 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i svako poštovanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 248 Napisano Octobar 25, 2016 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Pedja i veliko postovanje prema ovom plemenitom delu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Octobar 25, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Gest posle koga se covek oseca sjajno. Da je vise takvih... eee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 26, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Moj naklon i postovanje ....... Ova prica me podseca na sve one cesme kraj puta na koje sam naliazio,putujuci po ovim nasim krajevima a koje su putnicima namernicima tolile zedj a sada zapustene,zaboravljene,neuredjene i ako vec i nisu onda od otpadaka i smrada nemoze se vise ni prici a kamoli imati zelju da i zedan okvasis usta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Octobar 26, 2016 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Nama treba puno da se stvari dovedu u red, a malo ima ljudi za to. Svaka čast ovom čoveku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...