Spajk 828 Napisano Octobar 17, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Kolege imam viska 2 Lap topa na prodaju..ne razumem se mnogo u funkcije,snagu itd itd...stavicu neke cene pa vi ako mislite da je puno ili malo kazite to u komentaru,nema problema... Acer,kupljen nov,tu je negde i kutija...instaliran Windovs,radio ni sat vremena ukupno cena 150evra Toshiba,dobijen u nekoj trgovini,ima tragove koriscenja,baterija drzi dobro,ostalo ne znam, cena 120 evra 0656456668 evo i slika pa procenite od zamena me zanima samo alu felne za audija 17,18 sa gumama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Octobar 17, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Acer prodat kolegi... Toshiba ima par ostecenja od cigareta..vidi se kad se zagleda..pokusacu sutra da slikam blize..inace sve radi,nema neke probleme itd...eto jedino neki pusac nije bio pazljiv..inace sam alergican na cigarete i nepaznju pusaca... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Octobar 17, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Moja sestra juri laptop. Javim ti se uskoro Daj mi na PP malkice detaljnije fotke te toshibe. Sta je osteceno Javi se sutra na tel pa moemo negde zakazati gledanje..napunicu bateriju da ga probamo...za sestru i tebe je 12 crvenih...po mom laickom iskustvu mislim da je dobar lap top..ja imam satelit star 9 god i evo hvala bogu radi kao prvog dana.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 18, 2016 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Taman htedoh ponuditi felne za Acer.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Octobar 18, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Taman htedoh ponuditi felne za Acer.. Kupljene felne danas.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...