demro.st 435 Napisano Octobar 16, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav doslo vreme da se pozdravim sa mojim tdm--- ako se nadje kupac vracam se staroj ljubavi čoperu o motoru sve se zna posto je ovde dosta o njemu pisano ....Dudic iz sapca da motor je iz 99 kod mene je nepunu godinu preso je 48000 kod mene samo 21ookm sve ispravno i sve radi bez ulaganja barem ja tako mislim reg do juna 017 cena kao sto sam ja platio 2000 e podlozna korekciji kao sto sam ja imo,,,, tel 064 8059989 janko kisač kod novog sada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Octobar 18, 2016 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Lep! Oglasi ako si prodao pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 19, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Lep! Oglasi ako si prodao pozz. bili kao kupci videli i otisli aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Octobar 19, 2016 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ce mi leci ta plata pa da dodjem da se dogovaramo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 21, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno al niko ne pita... niti komentarise pa dajte kritiku makar pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 375 Napisano Octobar 21, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad si rečit. 'Ajde da pomognem. Ružan ti je motor. I baš loš. Šalim se. Menjan primarni lanac i štelovani ventili na 41000km kod Bokilića, Od mene je otišao sa lancem na polovini i dobrim gumama. Verovatno je ok i posle 2100km. Ugrađena i ručna komanda ventilatora, dodatni sat za temperaturu. Ne troši ulje. Valjda će se otvoriti Janko i za bočne torbe i repnu torbu koje nisu na slikama. Nove sam mu ih dao a one ne idu na čopera. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 21, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad si rečit. 'Ajde da pomognem. Ružan ti je motor. I baš loš. Šalim se. Menjan primarni lanac i štelovani ventili na 41000km kod Bokilića, Od mene je otišao sa lancem na polovini i dobrim gumama. Verovatno je ok i posle 2100km. Ugrađena i ručna komanda ventilatora, dodatni sat za temperaturu. Ne troši ulje. Valjda će se otvoriti Janko i za bočne torbe i repnu torbu koje nisu na slikama. Nove sam mu ih dao a one ne idu na čopera. ma ruznoća od motora fuuuuj ......neide nevuce trosi sve živo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Octobar 21, 2016 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Eh sad zelim da ga ne prodas dok ja ne dodjem zbog mene a zelim da prodas zbog sebe znas o cemu pricam .Pozzz.Srecno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 21, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Eh sad zelim da ga ne prodas dok ja ne dodjem zbog mene a zelim da prodas zbog sebe znas o cemu pricam .Pozzz.Srecno. ma nije narod takav da kupi nesto šta ne valja ćekaće on tebe.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Octobar 21, 2016 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ma volim a ja sto nevalja nije u pitanju Janko valja ili ne vec pare bezparica teska vidis i sam. Naici ce neko. Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 27, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan spustam cenu ako neko ipak hoce al izgleda niko nece pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1998 Napisano Octobar 27, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јел те интересује замена за мог, 3VD модел уз неку доплату? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Octobar 30, 2016 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim verovatno pocetkom decembra i dolazim da ga vidim i da se dogovorimo ako se ne proda! Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Octobar 30, 2016 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Brzo ce to proci ; Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 755 Napisano Octobar 30, 2016 Zainteresovan, 347 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zanima tmax u zamenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 30, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zanima tmax u zamenu? daj nesto poblize Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...