Serdio_Bg 0 Napisano Octobar 14, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suziki GSXF600 Katana Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam problem na Suzuki Katani 600 kada sam ga kupio sve je radilo i sada posle par dana nece da zavergla na gurku pali bez greske ali da zavergla nece nikako.Treba mi kontakt telefon od moto elektricara iz Bg-ja sam iz Borce tako da neko sto blize??hvala unapred!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Octobar 14, 2016 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Đuro Moto mehanika i elektrika,Borča 064/285-1415 Pozdrav komšo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Octobar 14, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi Đuro? Nisam znao da se u hudu neko bavi moto elektrikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Octobar 15, 2016 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Đuro na Sebešu iza Auto Čačka ,na semaforu iz pravca Borče ka gradu desno i nakon 500-600m sa desne strane 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serdio_Bg 0 Napisano Octobar 15, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suziki GSXF600 Katana Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima zvao sam coveka ipak ce morati da dodje do mene.Mislio sam na Djuru on mi je najbliži!☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Octobar 15, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dule! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Novembar 10, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan I ja da se zahvalim na info..trenutno ne treba, ali nije lose imati za ne daj boze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole69 1 Napisano April 14, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav Ja sam jedan ( mozda i jedini ) od onih koji pod stare dane lece komplekse iz detinjstva, tako da sam kupio Burgman 400 2001 godiste, da ne davim vise nebitnim pricama... Evo o cemu se radi: Od kad sam ga kupio, motor tesko pali, dugo vergla. Vuce lepo ali kada pustim gas, puca iz auspuha, (verovatno lose sagorevanje) i sve to do sinoc kada mi se ugasio na semaforu...mrtav... Na kontrolnoj tabli sve ok, kilometraza, vreme...ali kada pritisnem start, nista, kao da nema akumulator, pri tome brojke na tabli i dalje stoje. Moje pitanje je, da li mozda neko zna sta treba da uradim-promenim da bi ovo mrtvilo pokrenuo ? _I drugo pitanje, da li neko zna nekog moto-elektricara po mogucstvu na Banovom brdu ili okolini ? Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano April 14, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Si menjao svećku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole69 1 Napisano April 14, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio svecicu, akumulator, kabl bobine...dzaba, isto se ponasa. A, da, kad sam kupio motor nije imao kuciste filtera vazduha pa sam i to kupio i montirao kao i onu gumu na karburatoru , nemam pojma kako se yove ( neki nazovi majstor mi je rekao "slajfna" ili tako nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano April 14, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije zveknuo osigurač na automatu alansera,ili još neki bitan osigurač što reče @N.F.S..Ili je to bilo u nekoj drugoj temi.U svakom slučaju,proveri osigurače. Promenio April 14, 2023 član gebee&co Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano April 14, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan A kakva ti je varnica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano April 14, 2023 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Tošbo said: A kakva ti je varnica? Prostačino... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole69 1 Napisano April 14, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis sa svecice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole69 1 Napisano April 14, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao neki majstor i rekao mi da je dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole69 1 Napisano April 14, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Gde stoje osiguraci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano April 14, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da su u repu ispod plastika,a na samom automatu alansera bi isto trebao da postoji osigurač.I automat bi trebao da bude ispod bočnih plastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole69 1 Napisano April 14, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoći i strpljenju sa ovakvim laikom kao što sam ja. Od svog znanja vezano za motore, posedujem samo ogromnu zelju da vozim dvotockas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...