Nole Bg 5772 Napisano Sreda u 13:00 BJB Maxi Scooter Club, 1786 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Momci vi sto imate sve bolje, samo zovite na voznju, i vidimo sePoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5772 Napisano Sreda u 13:01 BJB Maxi Scooter Club, 1786 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ali nemojte nesto bzv, dajte neke planine, Divčibare, Kopaonik, Zlatar i tako toPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6103 Napisano Sreda u 13:03 Drug član, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nego @Nole Bg , evo ponude ! Uzmes kartu Srbije ...ubodes tacku A i tacku B , gde god zelis , samo da je duze od 30ak km... Pozajmicu jedan naked od drugara, eto moze i od 600 cm , nema telelever , nije budzeno nista ( da ne mislis da te navlacim...) , jer moj trenutni bas nije za te igranke .. I da probamo taj brzi manevar... U tacki B stavimo saobracajne . Ti tvoju , ja moju ( od GTR-a ) ... Pobednik nosi obe ! Jel moze ? Evo , zvacemo svedoke , snimacemo , sta god , bice javno... Ako si sigurica i telelelelever , i ako si se "uvozao" , da ga izmerimo ... A ? Snimak kacimo na YT , pa na forum. Moze ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5772 Napisano Sreda u 13:10 BJB Maxi Scooter Club, 1786 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja niŠta nisam rekao, ja samo kaze zovi ili dodji kad te zovem i tu smo, i uvak cu pruziti ruku kad je neko dobar i neću se pravdati i to je to. Biće prilike tek kreće sezona. Nervira me samo sto pljujes Gs ali stalno a nisi svestan sta je to i sta može. Toliko od menePoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6103 Napisano Sreda u 13:11 Drug član, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Nole Bg je napisao: Momci vi sto imate sve bolje, samo zovite na voznju, i vidimo se Mi imamo bolje za ono sto nama treba .. A ti da probas bolje , da vidis da ima bolje od gs ! Da probas npr , afriku ako te loze adventure motori... Da probas npr KTM 1290 , koji se na gas dize u 3-oj na zadnji ... Koji ne pretekne , nego pretenke u vazduhu dok radi salto unazad GS , sazvace i pljune sa strane .. Sve je to ok , ako te radi GS , vozi i uzivaj , ali puste nam te fore "samo gs moze ovo" , "samo GS moze ono" , "samo GS najbolje koci" , "samo GS moze u krivinu" ... Mator sam ti ja da progutam te fore , evo , 30 god vozikam dvotickase. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 153 Napisano Sreda u 13:15 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima negde kofer da se uzme od 100 lit treba mi za grad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6103 Napisano Sreda u 13:16 (promenjeno) Drug član, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Nole Bg je napisao: Nervira me samo sto pljujes Gs ali stalno a nisi svestan sta je to i sta može. Ne ne , nisi shvatio ..ne pljujem ja GS ...verovao ili ne , stvarno ima GS koji mi se svidja i koji bih vozio ( naci cu sliku jer ne razbiram modele )... Mene samo nervira stav "samo on , jedini on , on ovo , on ono" Tu ste neumoljivi ..zato ste u bure za jebanje . Taj boxer ima i RT . Kad si cuo da je neko jebo nekog za RT ? Evo , ja nisam .. Ok , sposoban je , ali da me manes sa "druga dimenzija voznje" , i "on jedini moze ovo i ono" I nemo' se ljutis .. ti si i dalje moj brat !!! Promenio Sreda u 13:17 član Darko Mihajlovic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 52 Napisano Sreda u 13:36 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene kad neko pita o motoru koji vozim uvijek govorim samo najgore, odnosno naglasavam realne mane motora iz cistog razloga da onaj koji se interesira dobije realniju sliku o motoru, odnosno da spozna da li je ta njegova simpatija prema tom modelu jaca od svih pobrojanih mana. Prava ljubav prihvaca sve mane. Ljudi koji cvrkucu ko Jehovini svjedoci (Beneli tebra veruj mi) su mi kao roditelji cija su djeca najljepsa, najpametnija itd. Sportski pozdrav svima! 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3579 Napisano Sreda u 13:39 Drug član, 2051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam dan los treba sesti s ovom ekipom i smejati se 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10521 Napisano Sreda u 13:48 Drug član, 2034 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Prošli put kad su bili zajedno , bilo je na mestu sa glasnom muzikom.. Nisam mogao da pratim, sledeći put, kokice i uzivancija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6103 Napisano Sreda u 13:50 Drug član, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, shoyyka je napisao: @shoyyka , ljubi te brat ... Koferi , bocni i ovaj gornji...sve ok , neka ih. Ove torbe , skines ..odes na pumpu, najbolje NIS , kupis benzin od 100 oktana. Malo ih polijes. Odes ispred nemacke ambasade i zapalis Pepeo koji ostane od njih - pokupis ( najbolje sloboda cacak usisivac , on izvlaci i asfalt ) , isteres u wc solju i pustis vodu Da ne ostane od njih nikakav trag za zivota. Sve slike sa motorom na kojima su ove torbe izbrises , i iz kante . Formatiras HD da se ne pojave od nekud , za svaki slucaj Ako te ikad vidim u gradu sa ovime , znacu da si ti , brisem te sa fb i blokiram ovde na forumu 2 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 475 Napisano Sreda u 13:54 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ali to su taman da stane po kantica dve ulja za ture sto mu diras torbice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 153 Napisano Sreda u 13:55 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Mora i kljun da naruci nemoj da zaboravis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 153 Napisano Sreda u 14:03 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, kingdrom je napisao: Ali to su taman da stane po kantica dve ulja za ture sto mu diras torbice.... Ja sam narucio iste samo vece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6103 Napisano Sreda u 14:13 Drug član, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, ProMaster je napisao: Prošli put kad su bili zajedno , bilo je na mestu sa glasnom muzikom.. Nisam mogao da pratim, sledeći put, kokice i uzivancija.. Mislis na ovo ? Ja i burazer , polemisemo sta je bolje ... Ti si ispala, mi smo se posle ovoga jos jednom podruzili u kafanE ... Ja , @Nole Bg i @DarkoČa. Doduse , oni su se vise podruzili, ja sam moro da rmbacim, ali da, podruzismo se 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5772 Napisano Sreda u 14:34 BJB Maxi Scooter Club, 1786 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Još jednu stvar ću ti reći akote neko bude pitao da znas, ni u čemu nije najbolji, u svemu ima neki verovatno bolji, ali ka celina, kao sklop, ka univerzalan je najbolji, sve radi jako dobro da u svemu može bude konkurentan. A nateraću te posle prve voznje da bar malo promeniš mišljenje, i vidimo se malo kad otopli i ugreje asvalt, idemo na Divčibare, tu nam je blizu. Aj ljubi te bbrat i iskuliraj malo. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6103 Napisano Sreda u 14:45 Drug član, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Nole Bg je napisao: Još jednu stvar ću ti reći akote neko bude pitao da znas, ni u čemu nije najbolji, u svemu ima neki verovatno bolji, ali ka celina, kao sklop, ka univerzalan je najbolji, sve radi jako dobro da u svemu može bude konkurentan. A nateraću te posle prve voznje da bar malo promeniš mišljenje, i vidimo se malo kad otopli i ugreje asvalt, idemo na Divčibare, tu nam je blizu. Aj ljubi te bbrat i iskuliraj malo. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka ma davao mi miki , sad kad smo bili u Rumuniju , poprilicno sam dugo vozio GS , a i nije prvi put .. Nije mi legao, isto kao ni njemu moj motor... Batali zajebanciju... Evo koji mi se svidja ....ovo je 1250, ne ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6018 Napisano Sreda u 15:02 (promenjeno) Drug član, 1476 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Е благо вама двојици, што се каже, никад вам није досадно. Ја бих у сад, како сам у "апстиненцији", и Бенелија терао, а они се расправљају коме је дужи. Јесте бесни. Немој да дођем и конфискујем и један и други. Promenio Sreda u 15:34 član Marko05 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3579 Napisano Sreda u 15:44 Drug član, 2051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Svaka luda ima svoje veselje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2215 Napisano Sreda u 16:38 Drug član, 823 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka ево неке мале дискретне торбице, додуше маде ин ПРЦ али и овако тамо све поручујем. Нису нешто велике, таман у једну може пакла цигара, у другу апарат за притисак 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 421 Napisano Četvrtak u 22:04 (promenjeno) Drug član, 1470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka Od koga si kupio ragu u Mladenovcu,nije mi poznata? Srecno,stizu kontakti od svih bmw majstora @Darko Mihajlovic Nego jel si odlucio,Rt ili K1600? Promenio Četvrtak u 22:06 član M a R k o 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17180 Napisano Četvrtak u 22:23 Drug član, 1895 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 3/25/2025 at 4:42 PM, shoyyka said: Ko bi rekao da ću pisati ovde? Do pre neki dan ni pomišljao na GSa, tako ispade, učinio sam "mladi" po pitanju udobnosti, problemi sa kičmom, a vozila bi se više, kao, jer nekako tog vremena sve manje... Neka je sa srecom druze, puno bezbriznih kilometara zelim! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10754 Napisano juče u 05:03 Drug član, 3444 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, M a R k o je napisao: @shoyyka Od koga si kupio ragu u Mladenovcu,nije mi poznata? Srecno,stizu kontakti od svih bmw majstora @Darko Mihajlovic Nego jel si odlucio,Rt ili K1600? Vlada... Prezime nemam pojma, dole mi ugovor u kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10754 Napisano juče u 10:03 Drug član, 3444 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Što ne rekoste da prvo kupim set torexa pa posle motocikl? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2420 Napisano juče u 10:52 Drug član, 796 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pitao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...