Šarba 1048 Napisano Octobar 10, 2016 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem biciklu marke Nakamura Platinum 40. Veilicina cini mi se 56. Solidna bicikla za amatersku rekreaciju. Vozio sam je nekoliko puta, da ne kazem da je kao nova. Stoji mi u sobi, ne vozim je jer nemam vremena. Uz biciklu dajem i dve torbice, jedna je veca u obliku trougla i ide na ram, a druga ide ispod sedista mala za alat. Cena bicikle 200e mob 0605997744 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 12, 2016 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Uz biciklu dajem jos jedan set guma. Te sam skinuo i zamenio ih tanjim bez krampona. Dva dresa, kratak i dug rukav... Bicikla je stvarno kao nova. Platio sam je 46.000 dinara u Intersportu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Octobar 12, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Ajde napiši nešto malo više o bicikli (npr koji je menjač acera, alivio ili neki drugi?, koje su gume, koji je amortizer i slično). Ili okači slike dotične. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 13, 2016 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Materijal rama: Alu 7005 Amortizer: Suntour NEX-P MLO Amortizer moze da se zakljuca, u slucaju da vozite po ravnom, i da se otkljuca ukoliko idete po blagom makadamu. Korisna stvar! Srednji pogon/prednji menjač: Shimano FC-M131 / Shimano FD-M191 Zadnji menjač/Ručice menjača: Shimano Alivio-24 brzine/ Shimano Altus RPF Kočnice: Tektro 855 AL Gume koje su sada na bicikli su Kenda Kwest 700x32. To su te tanje koje sam stavio, a fabricke nisam siguran koje su, znam da su 700x40 dimenzije i imaju manje krampone na rubu... Slike kasnije 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 16, 2016 (promenjeno) Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika. Kao sto se vidi bajk je kao nov. Osim malo prasine od stajanja Jedno pranje i spreman je za voznju Ima i Sigma brzinomer. Nov stavljen i nikad isproban nazalost, svetla napred, nazad. Mali set za reparaciju gume... Uz biciklu ide jos jedan set guma koji je skinut, gume skoro nove... I dva dresa, kratak i dug rukav... Promenio Octobar 16, 2016 član Šarba 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3132 Napisano Octobar 17, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Zamjenske gume su pun pogodak, njegove serijske su predebele i baš mučne po gradu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 17, 2016 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da si u pravu. Nisam mnogo vozio sa serijskim gumama ali se oseti razlika. Brzi je i laksi za voznju koliko god zvucalo glupo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 20, 2016 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...