Jump to content

Moto Zajednica

GOMILA DAINESE OPREME, RASPRODAJA

Recommended Posts

• Drug član, 2806 postova
  • Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3...

Pantalone su mi zanimljive. Visok 1.8 a 70 kg. Nosim konfrekcijski 30/32 ili 31/33. Krakat sam a mrsav (bogomoljka style), pa je pitanje da li bi mi bile kratke nogavice farki? U struku kontam da su OK sigurno. Ako ima sanse da mi premeris duzinu od pojasa do kraja nogavice bi bih zahvalan. Inace su mi jednodimenzijske 31 farke kratke nogavice.:grr:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: Ducati Monster 696
5 hours ago, abarth_maniac said:

Pantalone su mi zanimljive. Visok 1.8 a 70 kg. Nosim konfrekcijski 30/32 ili 31/33. Krakat sam a mrsav (bogomoljka style), pa je pitanje da li bi mi bile kratke nogavice farki? U struku kontam da su OK sigurno. Ako ima sanse da mi premeris duzinu od pojasa do kraja nogavice bi bih zahvalan. Inace su mi jednodimenzijske 31 farke kratke nogavice.:grr:

pozdrav. farmerke su prodate. ostale su samo kozne dainese pantalone sa protektorima

• Drug član, 2806 postova
  • Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3...

Aha, izvinjavam se, nisam dobro upratio. Hvala.

2 minutes ago, pismiga said:

koja velicina, nove ili polovne , da li imaju za touch, skroz crne ili neka druga boja?

8.5, M. skroz crne kao na slici. polovne ali vrlo malo koriscene. 2 meseca. ne znam da li imaju za touch :(

16 minutes ago, sargeras said:

Jakna isto otisla? Mozda bih probao komplet ako imas sa pantalonama slucajno jos. :)

cao :) jesi ti uzeo farmerke? kako te sluze? :) jakna i pantalone jos uvek dostupne. sa nove liste sve je za sada dostupno.

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: NC750X

Taj sam. :)
Super me sluze i dalje. Malo sam bio razocaran zastitom za kolena, ali brzo je reseno nosenjem stitnika preko koje skinem kad stanem.
Vec sam jednom probao da nosim Alpinestars koznu jaknu i nisam se usrecio jer je bila previse kruta tako da ako se nekada budemo organizovali da mogu da probam, to bi bilo super. Naravno, ako nije guzva za kupovinu. :jee:

3 minutes ago, sargeras said:

Taj sam. :)
Super me sluze i dalje. Malo sam bio razocaran zastitom za kolena, ali brzo je reseno nosenjem stitnika preko koje skinem kad stanem.
Vec sam jednom probao da nosim Alpinestars koznu jaknu i nisam se usrecio jer je bila previse kruta tako da ako se nekada budemo organizovali da mogu da probam, to bi bilo super. Naravno, ako nije guzva za kupovinu. :jee:

a super. drago mi je da te dobro sluze. odlicne su. jesu stitnici takvi kakvi su iako dainese tvrdi da su extra

i meni su nesto mrsavi :) ja sam takodje nosio protektore preko farmerki dok vozim..

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja