mikica djuric 319 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Човеку треба баш мало да буде срећан и задовољан, али ми тога некад нисмо ни свесни. У чему и по чему се међусобно препознајемо? Борба између великих и малих ствари у нашим животима је непрестана. Дружити се и поштовати једни друге на онај старински начин, све је ређи, јер некако се одомаћило у новије време, да ако немам користи, не могу баш да ти чиним и да ти будем близак, безрезервно. Љубитељи дрндања путева, на два точка, изгледа не спадају у ову другу користољубну категорију. Милош из Београда, један од многих Милоша у Србији, постаде изненадна мој пријатељ и сродник по многим животним питањима. Мало се возасмо у протеклих неколико година, мало се виђасмо, мало телефонирасмо, али се и препознасмо, што је било и довољно. Различите животне околнисти некад не дозвољавају да буде онако како би ми хтели. Тешко одвајамо време за ткзв. самосталне тренутке. Возити мотор је посебна врста хобија и задовољства. Делити километре и време, је необична привилегија за нас који користимо двоточкаше, за задовољење остварених или неостварених пубертетских жеља. Милош и ја одабрасмо суботу 1 октобар 2016 год. да прозујимо заједно оне тренутке што скупљамо и остављамо само за себе.Чекам Милоша да стигне у Ваљево. Пијем кафицу и уживам у лепом сунчаном дану. Скромно сам срећан. Не претерујем. Леп осећај пред полазак у возикање. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Стиже Београђанин Милош. Посебну радост осећам при сусрету са мени блиским и драгим моторашким пријатељима из других градова. Браћо и пријатељи мотораши, ето да знате, баш вас волим. После кафе и краће размене најновијих догодовштина у нашим свакодневним животним кретањима, напуштамо Ваљево. Правац Дивчибаре.Возимо преко Рајковића и Крчмара. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Стигли смо на Дивчибаре. Само смо прошли. Нисмо се задржавали јер нам се обојици возило. Дивчибаре лепе, али недоречене и благо запостављене. Штета.Крећемо се према Тометином Пољу. Милош срећан због лепог дана, природе, пута. Ја исто. Чини ми се да смо се у једном тренутку осетили као дечаци неваљалци, а не као неки маторци досадњаци. На мотору се човек може занети и одлутати у неку другу димензију. Шта маторци мотораши знају шта је реалност, поготову по овако лепо дану и нестварној природи. VrhVrh 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Стајемо у Душковцима и свраћамо у локалну цркву. Често сам пролазио овуда и ниједном нисам посетио овај храм. Уживали смо у овом простору неко време. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Кад се човек нађе у порти или у унутрашости храма, не може да остане исти. Мени сва чула имају другачију ритмику, некако сам одмернији, умеренији. Милош се само чудио и одушевљавао природом, светлом, тишином. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Наставак пута је према Јежевици, где смо скренули ка Субјелу, преко Мушића. Природа и Сунце у савршеној комбинацији.. Пут мало лошији, али нама то није сметало да у уживамо и у тим рупама и неравнимама. Лаганица и уживанција у сваком тренутку и пређеном метру пута. Труцкамо се. Возимо баш полако, мало нам је топло. Знојимо се. Али...све је то ништа у односу на осећај припадништва између човека, машине и природе. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Раскрсница у Субјелу. Дражин споменик, црква, пут према Косјерићу Спуштање према Косјерићу и излазак на пут Косјерић, Ражана, Дичибаре, Ваљево. VrhVrh 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Попели смо се до Дивчибара и Каоне. Следи лагано спуштање према Ваљеву. Пут је супер за вожњу. Лепе кривине, нема гужве. Сунце се спушта кроз брда и дрвеће, дајући неку поподневну топлину. Милош не престаје да ужива. Препустио се задовољству као пубертетлија, а и ја за њим. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Време је за кафе паузу. Кафаница, права, крајпуташка. Има и клопу. Неки момци су цепали јагњетину поред нашег стола. Кафа је била одлична. Домаћа атмосвера.Селфи који је мало мутњикав. Није баш успео. Нема везе. Нама је било забавно. У једном тренутку пристиже мотораш из Сремеске Митровице на ГС-у. Видео моторе па свратио, јер је био жедан. Пило му се пиво после добре клопе негде у Гучи. Ожеднео. Мало смо ћаскали о манама и предностима БМВ ГС. Нисмо се заједно враћали, јер смо нас двојица лагана варијанта, а Геесовац, прженица. Поздрависмо се, пожелесмо једни другима срећан пут, па свако на свој начин за Ваљево и Сремску Митровицу. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Возимо и возимо. Дружимо се са љубимцима по кривинама и правинама. Приближавамо се Ваљеву. Мало смо и гладни.Стижемо у Ваљево. Правац Борина кафана на чувене ћевапе. Чудо од укуса и мириса. Ух !!!Како су добри. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Паркирамо машине испред кафане и тражимо слободно место. Била гужва. Имали смо среће, један празан сто, као да је чекао нас двојицу гладних и задовољних мотораша.Ћевапи се паркирају на сто. Стартујемо оштро и крећемо у мажњавање истих.Нема их. Нестали великом брзином. Укус је мамио да нисмо могли спорије јести.Ако сте сумњали у квалитет смазаних ћевапа, ево Милоша и његовог осмеха. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Време је за растанак и повратак у своје топле, тихе и важне породичне просторе. Пратим Милоша кроз Ваљево. Свраћамо на бензинску пумпу, где Милош танкује гориво за повратак у свој Београд. Поздрављамо се и растајемо. Хвала ти Милоше на свему. Уживао сам у дружењу, ћаскању, возикању, Сунцу, зноју, ћевапима, ћутању.Још једном захвалан Господу на безбедном моторашком повратку. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Octobar 3, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan kratka voznja ali slatka. lep predeo za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 3, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad bi moglo svakog vikenda ovakva jedna i da ti srce bude na mestu. Sent from my HTC Desire 310 dual sim using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 3, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za putopis Mikice, dosta truda je trebalo za ovakav opis. Inace, posle Jonuzovih najbolji cevapi u Srbiji su Borini, razlike su minimalne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto te poznajem Miki! UVOD, OCENA 11 OD MOGUCIH 10!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Octobar 3, 2016 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Koliko to ima cevapa u porciji ? Nesta puno cini mi se Kako doci do tog Bore, ako dolazim iz Sapca, znaci udaram na obilaznicu i gde onda teram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 4, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Лепо време , лепа вожњица , слике , предели ово су слике са камере ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Octobar 4, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan E, matori, kad god proćitam tvoj putopis, toliko se unesem, da pomislim da sam i ja bio sa vama. Samo tako nastavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Octobar 4, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan dojde mi nesto toplo oko srca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Octobar 4, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko to ima cevapa u porciji ? Nesta puno cini mi se Kako doci do tog Bore, ako dolazim iz Sapca, znaci udaram na obilaznicu i gde onda teram? Поздрав! Хваташ правац према Бајиној Башти. Од центра града је удаљена око 3,4 км у селу Седлари. Прођеш велку кафану "Платани", и одмах после ње је Борина кафана са леве стране, после бензинске пумпе. Мера је од 20 до 25 ћевапа. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Octobar 4, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Лепо време , лепа вожњица , слике , предели ово су слике са камере ? Нису са камере већ са обичног Никона и углавном су слике прављење из вожње. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Octobar 4, 2016 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Лепо време , лепа вожњица , слике , предели ово су слике са камере ? Нису са камере већ са обичног Никона и углавном су слике прављење из вожње. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Octobar 4, 2016 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Koliko to ima cevapa u porciji ? Nesta puno cini mi se Kako doci do tog Bore, ako dolazim iz Sapca, znaci udaram na obilaznicu i gde onda teram? Поздрав! Хваташ правац према Бајиној Башти. Од центра града је удаљена око 3,4 км у селу Седлари. Прођеш велку кафану "Платани", и одмах после ње је Борина кафана са леве стране, после бензинске пумпе. Мера је од 20 до 25 ћевапа. Hvala kolega!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Octobar 4, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...