Zejtin014 26 Napisano Octobar 3, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, interesuje me da li moze da se popuni evropski izvestaj dan posle saobracajne nezgode (on se slaze da je kriv za nezgodu)? To bih radio da bi uzeo novac od osiguranja ako on nema, ili je kasno za to Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Octobar 3, 2016 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Ako se on slaze da je kriv,nema povredjenih i ako je steta manja od 500 evra onda moze.Izvestaj se nosi u vozilo koji je pocinilo stetu(u ovom slucaju njegovo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zejtin014 26 Napisano Octobar 3, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan Ako se on slaze da je kriv,nema povredjenih i ako je steta manja od 500 evra onda moze.Izvestaj se nosi u vozilo koji je pocinilo stetu(u ovom slucaju njegovo).Zar ne treba da odnesem u osiguranje?Inace sve je kako ste napisali, meni je branik pukao i on sa farbanjem i jos nekim sitnicama iznosi oko 200€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 3, 2016 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Možda c e biti problem ako nemaš fotke sa lica mesta, ja sam imao slučaj u cg gde mi je udaren parkiran motor, na predlog policije popunjen je izveštaj, ali nije bilo njenog vozila jer ga je sklonila sa lica mesta i vratila se peške. Naravno da je njeno osiguranje izbeglo obavezu jer dotična gdja nije ni posle više upucenih poziva nije našla za shodno da skoči iz BD u PG časom 60km da gospoda agenti slikaju oštecenje na njenom vozilu uzmu od nje pare i nadoknade meni štetu. Odšteni zahtev je odbačen zbog nemogucnosti pribavljanja materijalnih dokaza. Savet ti je, detaljno slikaj vozilo koje je skrivilo udes, da se detaljno vide oštecenja i registarske oznake. Ništa te ne košta da probaš, možda ti se posreci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zejtin014 26 Napisano Octobar 3, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne, imam ih jos. Uglavnom raskrsnica se zna, odnosni mesto i znakovi tako da nema sta da bude nejasno po meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Octobar 3, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Odete zajedno sa oba vozila u njegovo osiguranje objasnite kako je bilo izadje njihov vestak i namestite vozila u polozaj udesa on slika i to je to. Tako sam ja tri puta do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6004 Napisano Octobar 3, 2016 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam otisao u svoje osiguranje, covek se nije pojavio na fotografisanju vozila. Sa lica mesta nije bilo fotki jer je bila ogromna guzva. Posle par pokusaja nisu hteli da mi prihvate zahtev jer nisu imali fotke drugog vozila. I onda magicna rec: Advokat! Zatrazio sam sastanak sa sefom uz prisustvo svog advokata. Sutradan sam dobio poziv gde su me obavestili u koji servis mogu da odem ili da dobijem 80% procenjenog iznosa na racun u roku od 2 nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zejtin014 26 Napisano Octobar 3, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan Odete zajedno sa oba vozila u njegovo osiguranje objasnite kako je bilo izadje njihov vestak i namestite vozila u polozaj udesa on slika i to je to. Tako sam ja tri puta do sada Sutra cu zvati ljude i videti, hvala na pomoci.Inace, uvek zovite policiju ako niste krivi. Od dogovora nema nista, ja mu danas kazem koliki ce biti troskovi, a on mi trazi da idem kod njegovog majstora za kojeg kaze da je odlican(ne zelim tog majstora ni da vidim jer hocu da uradim kod ljudi kojima verujem i znam kako rade). I naravno nisam pristao jer ne zelim da radim kod bilo koga, bolje jednom skupo platiti dobrog majstora nego los da mi uradi pa onaj dobar da ispravlja greske. Jedva popunismo evropski, ne zna sta je to. Uzas. Hvala svima na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...