Humma Kavula 0 Napisano Octobar 1, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Niš Motocikl: Piaggio X9 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Zovem se Nemanja i iz Niša sam. Vozim Piaggio X9 sa Hondinim agregatom 2000. godište. Nov sam u svemu ovome pa bi mi svaka pomoć dobro došla. Saveti, linkovi, tema na forumu za ovaj motor itd... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16205 Napisano Octobar 2, 2016 Integrisan, 9356 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Nemanjina, pitanja i odgovore možeš potražiti u Maxi Scooter podforumu, zatim Maxi Tehničkom Kutku. Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 248 Napisano Octobar 2, 2016 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...