nedokazani 446 Napisano Septembar 30, 2016 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ja sam Ivan, zovu me i Joksi, živim u Beogradu na Banovom Brdu. Vozim Yamahu YBR 250. Od kada sam se registrovao samo sam čitao, ali ću ubuduće biti i aktivni učesnik foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Septembar 30, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Septembar 30, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo zdravo Sent from my MI 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Octobar 2, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Joksi i dobro došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Septembar 18, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Ja sam Ivan, zovu me i Joksi, živim u Beogradu na Banovom Brdu.Vozim Yamahu YBR 250. Od kada sam se registrovao samo sam čitao, ali ću ubuduće biti i aktivni učesnik foruma.Još 4 godine i imaću ih kao na majici.Srećan mi rođendan!Sent from my mobile device using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 19, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Srećan rođendan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...