ZokiVuki 10 Napisano Septembar 29, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle radi se o motoricu KX 250 2 t, 1999... Ovako je izgledao kada sam ga kupio i od tada ulazem u njega puno ljubavi i truda..Dosta se retko vidimo i mogu reci da nedostajemo jedno drugom puno... Posle temeljnog pranja izgleda ovako Motoric nije bio u toliko losem stanju, vise bih rekao da nije bas redovno odrzavan...pa sam ja krenuo u srednjivanje istog -DID lanac -Lancanici prednji i zadnji -Nove gume -Promenio sam rukohvate -Uzeo sam na njega VFORCE 3 reed valve -Uzeo sam semeringe, svecicu, dihtunge.. -Prednje vile su remontovane a sada i zadnji amortizer -Nekoliko lezajeva -Uzeo sam Tuskov komplet kuplung -Naravno ulje u menjacu menjano -Uzeo sam novi filter vazduha TwinAir a stari je za rezervu Hiflofiltro -Nove rucke kocnice i kuplunga -Nove sajle -Nove pakne prednje i zadnje -Novo kociono ulje -Kocnice rastavljene i remontovane Ono sto zelim da uradim: -Zelim da promenim lezajeve zadnjih vila, unitraka i amorta.. -Ofarbam ram i zadnje vile -Merkam i gledam sada cene nalepnica i jos nisam odlucio.. -Zelim da promenim presvlaku sedista mozda i jos nesto..ne mogu se setiti sada... Stavicu jos slika...da se vidi tok radova... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiVuki 10 Napisano Octobar 1, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih slika...mada slike nisu hronoloski poredjane.. Kompletan remont karburatora, sa novim zaptivkama, iglom, diznama.. Ciscenje i sastavljanje: Pa malo voznje: I jedan sefie: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiVuki 10 Napisano April 9, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvezim temu... -uradjena generalna -kupljen fatbar -merac radnih sati -set grafike i jos puno sitnica... napreduje se polako ali sigurno gratis bilder Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiVuki 10 Napisano April 9, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sediste je u fazi presvlacenja.... i jos neka slikica... fotos hochladen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 10, 2017 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jel samo ja ne vidim slike ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano April 10, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vide se slike... Probaj drugi pretrazivac, tj. browser. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiVuki 10 Napisano April 11, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sediste gotovo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiVuki 10 Napisano Maj 13, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Malo se opet radilo...87,567 % posla je gotovo, ono sto je ostalo je kompletno farbanje rama i jos po neko poliranje, cinkovanje srafova, osovina, fuzastera setovi novih plastika su spremni..i tako.... bilder upload Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Maj 29, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na trudu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiVuki 10 Napisano Maj 31, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala...radovi napreduju....nadam se da se vidimo na nekom okupljanju uskoro...:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Novembar 14, 2017 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Kako te sluzi kawa? Planiram u da pribavim sebi 2T zujalicu za zanimaciju. Ovaj put gledam 250,zanima me razlika u potrosnji 125-250? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 16, 2017 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan On 11/14/2017 at 22:46, nebojsa887 je napisao: Kako te sluzi kawa? Planiram u da pribavim sebi 2T zujalicu za zanimaciju. Ovaj put gledam 250,zanima me razlika u potrosnji 125-250? 2t 250ccm potrosnja.. (od 4.5 do 8L) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Novembar 16, 2017 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Šumi jasno je da taj motor troši al ne planiram kad podjem u vožnju da vučem cisternu benzina za sobom. Sa 125 sam bio skroz zadovoljan,u rezervoar je stajalo oko 6,5 litara i sa tim gorivom sam mogao celo popodne da se vozim po šumama i livadama. Naravno ne stalno pod punim gasom. Oštrom vožnjom izduvao bi 6 litara za manje od sat vremena. U rancu sam uvek nosio 1,5 litru mešavine za rezervu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Novembar 17, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Možda ti na prvu zvuči glupo i nelogično, ali sa 250 ćeš manje goriva da trošiš nego sa istim cvajama od 125cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Novembar 17, 2017 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozao 125cm al 250 trosi podosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Novembar 18, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Sve dok se za 1000-1500din navozaš kao čovek, ne troši puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiVuki 10 Napisano Decembar 17, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na kasnom odgovoru.. Kao sto je Nikola vec napisao, 125 pri normalnoj voznji trosi vise nego 250 ! Sama potrosnja zavisi od mnogo faktora i tesko je generalizovati i tacno reci koliko. Nikada nisam gledao koliko moj KX trosi, jer me ne interesuje, ali podesen je karburator i dizne, koristim kvalitetno gorivo i mazivo, nikada ne nosim gorivo sa sobom, a navozam se posteno.U rezervoar staje oko 8-8.5 litara. Pitas me kako me sluzi, odgovor je sasvim dobro, sve sam uradio da mi motor funkcionise bez greske, ne spadam u ljude koji kolju motor, bitne su mi sitnice i velika sam picajzla kada je motor u pitanju. KX je dobar kroser, ali on je radjen za stazu ne za enduro, nekome je to svejedna neko ni ne zna razlike.Za sumu ti ne preporucujem starije modele 2t masina, jer su suvise brzi zbog tehnickih resenja power ventila, menjaca i jos sitnica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 14, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koliko kosta zamena power ventila za ovaj model? Nasao sam jedan na oglasima i prodavac mi je rekao da ne otvara power ventil, predpostavljam da mora zamena ili gresim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 14, 2018 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je samo zaglavio, pa treba da se skine, ocisti se ventil i kanal u kojem radi, i cepaj dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 14, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci postoji mogucnost da ne mora da se menja Gledao sam neke klipove na YT pa se probudila stara ljubav, i resio sam da pocnem da skupljam sredstva da kupim jedan kros. Za oko mi zapao KX iz Subotice, danas se cuo sa covekom i reko mi da je los zadnji amortizer i taj ventil ne otvara, doduse i da generalna nije radjena oko godinu dana, pa racunam koliko bi moglo sve to da izadje i da li se isplati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiVuki 10 Napisano Mart 30, 2018 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mala je verovatnoca da je power zaglavio, ako ne radi najverovatnije je prenos /zupcasta letva/ ostecena, nazalost mehanizam kosta manje bogatstvo.. Nazalost, KX je na prodaju....na svako pitanje cu drage volje odgovoriti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...