panta_kg 687 Napisano Mart 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima Burgmana 650, izbacuje gresku C58 i salje slabu voltazu CVT motoru. Zamenjen PPS senzor. Jel ima neko iskustva sa ovom greskom ili se neko bavio ovom problematikom? Hvala. [/quot Izgleda da niko nije imao slican problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Mart 22, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Octobar 27, 2014 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kupio bih 650-tku, sta gledati/slusati pri kupovini, da li je uopste bitno juriti ABS ima li ko iskustva sa oba, sa i bez ABS. Vozio sam 3-4 sezone Atlantic 500 njemu recimo ABS i nije neophodan... Daje li neki znak/zvuk kad je kais ili menjc los.... Svaka pricica bi mi znzcila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4718 Napisano Octobar 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sa' će Zoki (burgman 75) da se javi sa proverenim informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Octobar 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozz @dexter ako se nevaram upoznali smo se jedne godine na moto zurci u golubincima - bugi 650 dobro koci i bez abs , opcija sa abs od 2004+ - neznam na koju godinu ciljas 2002-2004 ima problem sa lupkanjem u cvt menjacu to su kasnije promenili na novijim modelima mada moze da se rexi i na starim postavkom druge osovine ja sam menjao ( 200e ) tada nestaje lupkanje ili takozvani dizel rad. - u cvt-u hoce da odu klizaci na glavnoj osovini ( nema kao rezervni deo....mora da se pravi ) i onda nastaje pucanje kaisa mada ne uvek moze da predje puno - preko i dalje ima dobru cenu kod nas jako puno lupanih i uglavnom velikih km ..... srecno....dobro gledaj.....ako treba savet tu sam 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reventon1406 0 Napisano Jun 7, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ja sam novi clan i zovem se Zoran. Hteo bih da se posavetujem sa vama oko burgmana 650..sta se najcesce kvari, gde nabavljati delove, gde ga servisirati. Kakav je za voznju i sve ostalo sto je interesantno za ovaj model. Nisam ga os kupio ali imam u planu tako da bi mi svaki savet oko ovog modela dobro dosao. Unapred hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reventon1406 0 Napisano Jun 7, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga vozio i nadam se opet cu. Za mene je BURGMAN motor i po!!!! Mislim na 650!!! daj mi utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banelaki 5 Napisano Avgust 9, 2015 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Suzuki Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na Suzuki Burgman 400 03-06 u originalu gume zadnje idu 130/70-13. Da li je neko probao da li mogu da stanu 150/70-13 koje i inace idu na Burgmana 400 07-13 . Mislim da bi u svakom slucaju bio malo stabilniji u krivinama sto sa ovim uzim gumama nije bas slucaj. Tipujem na DUNLOP 150/70-13 ScootSmart 64S Rear TL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Avgust 10, 2015 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Farbika je fabrika! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12543 Napisano Avgust 10, 2015 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na Suzuki Burgman 400 03-06 u originalu gume zadnje idu 130/70-13. Da li je neko probao da li mogu da stanu 150/70-13 koje i inace idu na Burgmana 400 07-13 . Mislim da bi u svakom slucaju bio malo stabilniji u krivinama sto sa ovim uzim gumama nije bas slucaj. Tipujem na DUNLOP 150/70-13 ScootSmart 64S Rear TL. Sirina guma nema veze sa stabilnoscu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Avgust 12, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kratko pitanje..mozda je vec i bilo..cena kaisa za Burgman 650 i gde se moze naci? U fazi sam kupovine Bugija pa bih da znam neke od cena..Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Avgust 12, 2015 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Uf ... ako se dobro secam iz razgovora sa nekim kolegama,preko 150e. Zoki Barac i Deki ga imaju,nadam se da ce se vec javiti. Ako se ne javi,pusti mi pp pa ti saljem broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4718 Napisano Avgust 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrano, dobrano preko te cene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 13, 2015 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Uf ... ako se dobro secam iz razgovora sa nekim kolegama,preko 150e. Zoki Barac i Deki ga imaju,nadam se da ce se vec javiti. Ako se ne javi,pusti mi pp pa ti saljem broj. Ako se dobro sećam nekih prepiski ovde na forumu, 150e je otprilike 1/3 cene kaiša.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ono što je meni poznato je da je oko 500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandex 15 Napisano Avgust 13, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana bio u temi, 480e i zamena oko 150. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Avgust 13, 2015 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro sam rekao... preko ! :-D auuu.. ja ub'o cenu zamene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Avgust 13, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banelaki 5 Napisano Avgust 14, 2015 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Suzuki Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan brate Alekre, onda cu da stavim gume od bicikla. To je naj jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banelaki 5 Napisano Avgust 14, 2015 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Suzuki Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima gumu na svom skuteru 150/70-13, pa jos da ima volje da mi tacno izmeri koliko je siroka guma od krajnje leve do krajnje desne tacke, da vidim da li prolazi, posto je kod mene dosta tesno. Sada ima sa jedne strane oko 15 mm a sa druge oko 13 mm, Unapred se zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15806 Napisano Avgust 14, 2015 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sirina guma nema veze sa stabilnoscu. Msm da gresis, nisam strucnjak za gume ali moje misljenje je da ima veze sirina gume sa stabilnoscu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banelaki 5 Napisano Avgust 14, 2015 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Suzuki Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Satelis, u pravu si. Sto sira to bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banelaki 5 Napisano Avgust 22, 2015 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Suzuki Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da prenesem neko iskustvo posle montaze nove gume. Kao sto se sa slike vidi guma 2 santimetra sira je stala. Sto se tice stabilnosti situacija je ne uporediva. Ova 150/70-13 Dunlop je i na oko vidljivo sira u odnosu na staru Michelin 130/70-13. Mogu da legnem u krivinu kao nikada do sada. Fantazija. Odusevljen sam. Gospodin Alekre, koji tvrdi da "Sirina guma nema veze sa stabilnoscu" debelo se vara u svojoj izjavi. Ovo je ljudi drugi motor sada. Mnogo sam sigurniji i poceo sam da zuljam nozice u krivinama, dok bi ranije u toj situaciji poljubio asfalt. Znaci preporucujem siru gumu ali samo u granicama koliko sira i veca moze da stane. Planiram dogodine da i prednju stavim Dunlop nesto siru. Mozda cu malo da povecam potrosnju, ali jbg sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Avgust 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sa tom starom gumom cudi me kako nisi pao i kad i isao pravo a ne obarao po krivinama, nemoj da lupas gluposto molim te. Fabrika ne bi stavljala gumu koja ne zadovoljava potrebe motora, ja sam sa fabrickom gumom drao sve sto se moglo drati. Jel si ti siguran da ti guma ne kaci kuciste cvt-a jer je fabricka dimenzija knap? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banelaki 5 Napisano Avgust 22, 2015 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Suzuki Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bugiman, ja sam ovde izneo svoj utisak o gumi koji sa ovom tanjom nisam imao ni kada je bila nova. Znaci mnogo veca stabilnost. Sem toga sinko vidim da imas 25 godina i zelen si ko pacije govno. Promenio sam sijaset kojekakvih motora u mom vozackom stazu motora, koji fala bogu traje vec oko 36 godina. Ono za lupanje gluposti sinko nije lepo receno a ni gramaticki napisano. Ako ne zelis da cujes dobar savet, koji je na konkretnom primeru proveren, u redu, ali ne treba bas da se vredjamo. Treba ti da odvozas jos jedno 1.000.000 kilometara da bi ja i ti mogli na tom nivou da pricamo. Sto se tice kacenja , ne kaci nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...