MotoBokce 204 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima! Mozda nekome bude zanimljivo... Meni je samo bitno da je jos jednom klasiku produzen zivot 2 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Septembar 21, 2016 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Septembar 21, 2016 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!!! Tako se to radi, a ne odma u kobasice! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Super posao svaka cast Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 315 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo! I ja bih drugacije sediste ali ne bih se previse bunio ni za ovo. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 21, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast,zaista,za rezervoar skidam kapu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Lep je kao lutka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Septembar 21, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Cuj ovo "Mozda nekome bude zanimljivo" Ma bravo ljudi.... Samo bih dodao da slike govore vise od 1000 reci, ali bas bi bilo lepo da ima malo i propratnog teksta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Septembar 21, 2016 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski odradjen posao, svaka cast momci Prosle nedelje bio sam do V. Banje, tik uz setaliste prodaju se dva oldtajmera free screen capture screenshot on pc ......mozda vam bude zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Septembar 21, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 21, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci. Oduševih se kad sam video onu zelenu crtu preko rezervoara ali nažalost ono je bila samo traka. A tom motoru bi legao mali dašak modernog. Po mom nekom skromnom misljenju. Nadam se da ce biti neki nastavak, najviše sam se zato upisao da ne bih propustio nesto. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno ljudi, puno mi znaci. Inace sam komplet restauraciju uradio sam. Rasklapanje, sklapanje, farbanje... (drugar mi je pomogao oko poliranja rezervoara zato sto je farban u garaznim uslovima) Moze jos svasta da se uradi, sediste svakako, u principu nije cafe racer pravac, mada je jako malo potrebno da bude jedan lep kafe rejser. Pozdrav svima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 22, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj raditi cafe racera ni slucajno. Ovako je bombona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 681 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki je stvarno lepo ispao, svaka čast. Nego, koji je ovo motor? NSU? @Golub, imaš mesta u garaži da se akcija sa ovim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Septembar 22, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno ljudi, puno mi znaci. Inace sam komplet restauraciju uradio sam. Rasklapanje, sklapanje, farbanje... (drugar mi je pomogao oko poliranja rezervoara zato sto je farban u garaznim uslovima) Moze jos svasta da se uradi, sediste svakako, u principu nije cafe racer pravac, mada je jako malo potrebno da bude jedan lep kafe rejser. Pozdrav svima! Ma kakav Cafe racer, imam osecaj da je sad postalo pomodarstvo napravirti cafe racer u Srb... Je ti to fali dekla na prednjem lancaniku? Koji je to LTD? 500? @Atila Mesta ima, para nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14988 Napisano Septembar 22, 2016 moto merkat °°, 4941 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Septembar 22, 2016 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki je stvarno lepo ispao, svaka čast. Nego, koji je ovo motor? NSU? @Golub, imaš mesta u garaži da se akcija sa ovim? Ovaj bliži bi trebalo da je NSU Max, a onaj iza je Pretis (NSU Maxi). Dva vrlo slična, gotovo identična motora, ali je Max ređi i ide malo bolje (250ccm), pa je ujedno i skuplji od manjeg i mlađeg brata, Maxi-ja (175ccm) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ltd 440 je u pitanju. Uskoro ce biti prepravka sedista i jos par sitnica je uplanu, retrovizori... Kacim slike kad zavrsim. @ Golub Ne fali dekla polirao sam je naknadno pa je na slici skinuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1837 Napisano Septembar 22, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo. je l' to onaj iz Aleksandrovca ? greška, izvinjavam se ... prevideh lanac, onaj je bio sa kajišem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan VOLIM OVAKVE TEME Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Septembar 26, 2016 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se igrao pa sam ispolirao rucice kocnice i kvacila... E pa fino nisam znao, mogu ja onda da okacim i moje ostale motore, imam ja vise toga heheh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan pn 1 Napisano Septembar 26, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: paracin Motocikl: italjet formula 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za trud! Imam cx 500 bez papira,naravno fale neki delovi,mislio sam da je sredim ali trebace brdo para! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Septembar 27, 2016 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uradili smo burazeru na zefiru servis (lanac bregaste, servis karburatora, ulje... zadnja guma) Pa smo odlucili i da mu osvezimo farbu posto je izbledela, tako je vec dve godine koliko je kod nas. Sto se LTD-a tice, prepravljen je sundjer sedista, i u toku je tapaciranje... Kacim slike kad budu gotovi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Septembar 28, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tema! Nadam se jos prikazanih ovakvih i slicnih prijekata. Cista petica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Septembar 29, 2016 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan LTD je zavrsen... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...