Marko011 2457 Napisano Septembar 21, 2016 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Nisu prešle ni 1000km...........bile su kratko na novom autu i pošto je isti prodat gume više nisu potrebne. Nalaze se u lageru kod mog lokalnog vulkanizera i zbog toga nemam ni jednu sliku, osim ove ilustrovane sa neta. Garancija iznosi 25 meseci od datuma kupovina (30.10.2015). DOT: sredinom 2015 Cena: 200 eur Kontakt preko PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Septembar 22, 2016 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti kazem iskreno,sto se cene tice,polovne gume se prodaju za duplo manje para od ovih koje ti trazis. Oglasi su puni guma u ovoj dimenziji po ceni 30-35 evra i to nije bas otimacina. Uglavnom ljudi odu kod vulkanizera koji imaju na lageru desetine guma i tamo za 25 evra dobijes montiranu i +5 evra izbalansiranu felnu.Ili za 5200 Tigar nova, nevozena. Pre neki dan sam isao da gledam za moj auto set za zimu,cisto informativno,bas ova dimenzija. Verujem da su gume bukvalno nove,ali ipak to je guma koja je vec vozena. Izvinjavam se ako su moji komentari u ovom oglasu ne primereni. Pozzz 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 22, 2016 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Znam kakva je situacija............vulkanizer kod koga su gume je školski drugar..............sećam se početkom početkom proleća kada sam došao po letnji set (pošto sam morao da menjam pneumatike kod ovlašćenog zbog TPMS senzora) bila je jedna takva situacija kakvu si ti opisao,............klijent tražio gume, polovne ili nove tigar za auto koj vredi +20k eur............. Meni nejasno i čudno, ali dobro, svako ima svoju računicu...........bitno da se kotrlja............ Ako budem našao auto kome odgovaraju ove dimenzije onda ću ih povući iz prodaje............do tada svima želim srećan šoping Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 22, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebaju bas u ovoj dimenziji, ali sam se ipak odlucio da uzmem ovaj model po ceni od 62 evra, plus imam odbitak PDVa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 23, 2016 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Gume prodate kolegi sa foruma Može lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...