Jump to content

Moto Zajednica

Hankook W452 Zimske gume 205/55/16

Recommended Posts

• SuperStar, 1098 postova
  • Motocikl: MonsteR

Nisu prešle ni 1000km...........bile su kratko na novom autu i pošto je isti prodat gume više nisu potrebne.

Nalaze se u lageru kod mog lokalnog vulkanizera i zbog toga nemam ni jednu sliku, osim ove ilustrovane sa neta. Garancija iznosi 25 meseci od datuma kupovina (30.10.2015).

DOT: sredinom 2015

Cena: 200 eur

331112445_hankook-winter-icept-rs2-w452-

post-10974-0-92914600-1474474574.jpg

Kontakt preko PP

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• motoras, 2473 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Da ti kazem iskreno,sto se cene tice,polovne gume se prodaju za duplo manje para od ovih koje ti trazis. Oglasi su puni guma u ovoj dimenziji po ceni 30-35 evra i to nije bas otimacina. Uglavnom ljudi odu kod vulkanizera koji imaju na lageru desetine guma i tamo za 25 evra dobijes montiranu i +5 evra izbalansiranu felnu.Ili za 5200 Tigar nova, nevozena. Pre neki dan sam isao da gledam za moj auto set za zimu,cisto informativno,bas ova dimenzija. Verujem da su gume bukvalno nove,ali ipak to je guma koja je vec vozena. Izvinjavam se ako su moji komentari u ovom oglasu ne primereni. Pozzz

• Podržavam 2

• SuperStar, 1098 postova
  • Motocikl: MonsteR

Znam kakva je situacija............vulkanizer kod koga su gume je školski drugar..............sećam se početkom početkom proleća kada sam došao po letnji set (pošto sam morao da menjam pneumatike kod ovlašćenog zbog TPMS senzora) bila je jedna takva situacija kakvu si ti opisao,............klijent tražio gume, polovne ili nove tigar za auto koj vredi +20k eur.............

Meni nejasno i čudno, ali dobro, svako ima svoju računicu...........bitno da se kotrlja............

Ako budem našao auto kome odgovaraju ove dimenzije onda ću ih povući iz prodaje............do tada svima želim srećan šoping :)

• Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova
  • Motocikl: K1600GT

Meni trebaju bas u ovoj dimenziji, ali sam se ipak odlucio da uzmem ovaj model  po ceni od 62 evra, plus imam odbitak PDVa. 

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja