HornY 57 Napisano Septembar 20, 2016 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Honda cb900f Hornet 2007 godiste uvezen iz Amerike 2007 Do 2015 je presao 1600 milja.Motor je sada na 7500milja odnosno 12000km.- prvi lanac i lancanici u odlicnom stanju prani i redovno podmazivani (ako se motor cuva menjaju se na 40000km) - prve plocice napred i nazad Nissin sinter (menjaju se od 18000 do 25000km) - promenjena tecnost hladnjaka i ulje u prednjoj i zadnjoj kocnici - uradjen mali servis- auspusi na motoru su fabricki ali otvoreni po proracunu sa hondahornet.uk (imam i set fabrickih koji su skinuti na 1600 milja kada su na e-bay-u kupljeni ovi da bi se otvorili)- k&n filter vazduha- bi - xenon- rizoma volan (orginal ) - led migavci (imam i originalne)- reducir volana (cine polozaj voznje udobnijim)- aluminijumske stelujuce rucice kvacila i kocnice - roll bar napravljen kod naseg poznatog majstora Sebe (nisu jos montirani)- puig vetrobran kupljen u Max Momentu- gume na motoru su BT020S i mogu da se voze jos 3000km, ravnomerno su trosene...ali u garazi imam rezervni set novih BT016R- zadnji stender Ja sam drugi vlasnik. Motor je uvek vozen na 98 oktana. Nikad na kisi i suncu. Uvek cist i voskiran.Cena je podlozna dogovoru u zavisnosti od paketa opreme za koji se odlucite. 5100e 0600696633 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 20, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Au, lep 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi rekao auuu preskup,ove honde kao vino sto starije to skuplje. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1779 Napisano Septembar 22, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Matori....ako hoćeš lepo da živiš-mora bato to da platiš.Lepo bumbarče. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 22, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Honda cb900f Hornet 2007 godiste uvezen iz Amerike 2007 Do 2015 je presao 1600 milja. Motor je sada na 7500milja odnosno 12000km. - prvi lanac i lancanici u odlicnom stanju prani i redovno podmazivani (ako se motor cuva menjaju se na 40000km) - prve plocice napred i nazad Nissin sinter (menjaju se od 18000 do 25000km) - promenjena tecnost hladnjaka i ulje u prednjoj i zadnjoj kocnici - uradjen mali servis - auspusi na motoru su fabricki ali otvoreni po proracunu sa hondahornet.uk (imam i set fabrickih koji su skinuti na 1600 milja kada su na e-bay-u kupljeni ovi da bi se otvorili) - k&n filter vazduha - bi - xenon - rizoma volan (orginal ) - led migavci (imam i originalne) - reducir volana (cine polozaj voznje udobnijim) - aluminijumske stelujuce rucice kvacila i kocnice - roll bar napravljen kod naseg poznatog majstora Sebe (nisu jos montirani) - puig vetrobran kupljen u Max Momentu - gume na motoru su BT020S i mogu da se voze jos 3000km, ravnomerno su trosene...ali u garazi imam rezervni set novih BT016R - zadnji stender Ja sam drugi vlasnik. Motor je uvek vozen na 98 oktana. Nikad na kisi i suncu. Uvek cist i voskiran. Cena je podlozna dogovoru u zavisnosti od paketa opreme za koji se odlucite. 5100e 0600696633 Izvini,bez zadnje namere,a sta je na njemu od opreme sto bi moglo uticati na cenu? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Septembar 23, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno prelep! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Septembar 24, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Jeftiniju prednju viljusku je ugradjivao samo Kawasaki. Drugar posedovao ovakvu Hondu, a ja je probao. Bas dobra masina, ali je steta sto ogibljenje ne prati ostatak tehnike, bas kao i na mom Z-u. Inace, prelep primerak, iako nisam zainteresovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Septembar 24, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi rekao auuu preskup,ove honde kao vino sto starije to skuplje. Nemas brige to trziste koriguje. Inace prelep hornet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 24, 2016 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan pa kn, crash, vetrobran i stender. 200 evra Jako lep motor, inace I set novih guma Jeftiniju prednju viljusku je ugradjivao samo Kawasaki. Drugar posedovao ovakvu Hondu, a ja je probao. Bas dobra masina, ali je steta sto ogibljenje ne prati ostatak tehnike, bas kao i na mom Z-u. Inace, prelep primerak, iako nisam zainteresovan. Ja vozim gornete evo vec 9 godina... 600ccm 2001, 2002, 2003, 2006...i ovu 900... Svaki mi je bio ovakav... Sto se tice ogibljenja slazem se da su mogli da stave nesto ozbiljnije, ali koji naked a da nije tuono r ima ozbiljnije vesanje i kocnice? Na ovom modelu su ubacili stelovanje i napred i pozadi sto na modelu do 2005 koji si ti mozda probao nije bilo...tako da ovde moze da se postigne neki zeljeni efekat...ali jos uvek nije to za stazu...dok za ostale uslove ne vidim potrebu za naprednijim vesanjem... Hvala na komentarima Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Septembar 24, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pa kn, crash, vetrobran i stender. 200 evra Jako lep motor, inace I set novih guma Jeftiniju prednju viljusku je ugradjivao samo Kawasaki. Drugar posedovao ovakvu Hondu, a ja je probao. Bas dobra masina, ali je steta sto ogibljenje ne prati ostatak tehnike, bas kao i na mom Z-u. Inace, prelep primerak, iako nisam zainteresovan. Ja vozim gornete evo vec 9 godina... 600ccm 2001, 2002, 2003, 2006...i ovu 900... Svaki mi je bio ovakav... Sto se tice ogibljenja slazem se da su mogli da stave nesto ozbiljnije, ali koji naked a da nije tuono r ima ozbiljnije vesanje i kocnice? Na ovom modelu su ubacili stelovanje i napred i pozadi sto na modelu do 2005 koji si ti mozda probao nije bilo...tako da ovde moze da se postigne neki zeljeni efekat...ali jos uvek nije to za stazu...dok za ostale uslove ne vidim potrebu za naprednijim vesanjem... Hvala na komentarima Pozdrav Osim Tuona? Agusta Brutale, npr? E, ono je vec zlo od nakeda. Ima je kum, a ja je "na silu" isprobao Nisam znao da ovaj primerak/ovo godiste ima podesavajuce ogibljenje. To vec menja pricu. POZZZ!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2107 Napisano Septembar 24, 2016 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor. Ja bih ga kupio, ali me strah od 900 kubika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 27, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Druze moj, nije tebe strah kubika, vec te strah samog sebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...