ARRACING 0 Napisano Septembar 18, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa paljenjem,dam kontakt ima svetlo,lampice upaljene,ali samo cakne nesto kad hocu da ga upalim,ni da zavergla...Probao sam na gurku,muci se ali nikako da upali.. Neko zna u cemu je problem? HITNOINace aprilia je 2004 godiste.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Da li kada cakne pogasi lampice? Kod mene se isto do desavalo, ali kada cakne pogasi lampice, onda moram da vratim kljuc, opet ga okrenem da popali lampice i opet samo cakne i pogasi.. Kod mene je bio problem sto su kleme na akumulatoru oksidirale i nije imalo dovoljan kontakt.. Naravno, sve ocistio i sve je bilo u redu... Tako da savet: proveri i ocisti kleme.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4943 Napisano Septembar 18, 2016 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I pored klema vidi relej paljenja(ne znam kako se to tačno zove). Mala kutijica sa tri izvoda, ako iz nje dolazi cak, eto rešenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARRACING 0 Napisano Septembar 18, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Provericu.Prvo sam i ja pimislio relej,kupio nov,ali ista stvar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARRACING 0 Napisano Septembar 18, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Anlaser otisao u k.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare90 81 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Aprilia RS 250 mk1, Aprilia rs 250 mk2, Honda cbr600rr(2005) Prijavi odgovor kao problematičan Ako je alnaser onda ne bi trebao da imas problema da je upalis na gurku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...