YOman 109 Napisano April 17, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i ovako, malo stariji al sto kazu bez starca nema udarca!!!!! ...ali ni potroshnje od 10-12 l. :o Ali,lepa sprava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepa makina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano April 18, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Primjetio sam da na ovom forumu nema ljubitelja Honde ;D,a pogotovo VARADERA ;D ;D ;D pa sam riješio da okačim neke sličice tog modela. Izvinjenje što na nekim fotkama ima previše svjetla...to je od moje "frizure" ;D ZLI ĆELAVAC iz Pančeva se "malo" ponovio... jes lepa ali bolje stoje boje ovde a i lepse se ovo oseca na kontinnentu Ovo mi se svidja...jakooooo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cole 1 Napisano April 18, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja grad do 10 l/100km valjda!!!!!!!!!!!ako sam dobro izracunao otvoren put dosta manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 19, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja grad do 10 l/100km valjda!!!!!!!!!!!ako sam dobro izracunao otvoren put dosta manje Ne znam kakvog si "osecaja" na desnoj ruci,ali ti karburatorski(99-02) bash umeju da budu zzedni...toliko da chak bude bizarno! Od 03 stvar reshena ubrizgavanjem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cole 1 Napisano April 19, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su moja iskustva ne vozim brzo u svakom slucaju,proslog leta BG-NIS auto put 120-150 to je moja voznja i predzem sa rezervoarom 260-270km do paljenja lampe za rezervu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 20, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ja imam Varadero 2003g sa injektorima i sa tom istom brzinom radim 350-380 km sa rezervarom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cole 1 Napisano April 20, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja onda takav,da se vozim za djabe,nego Sale jel stoji moja rezervacija za Umag,moram da probam vase gorivo verovatno ce da trosi manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...