UrosCuoreSportivo 308 Napisano Septembar 15, 2016 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zove cale mene danas i kaze:" 'Ajde pitaj one tvoje na internetu koje ulje ide za automatski menjac na nasem Tomosu, koja marka i gradacija? 'Ajd pa mi javi, sutra idem u selo pa da kupim to u gradu..." Pa eto, pitam ja vas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Septembar 15, 2016 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ATF, bilo koji proizvodjač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 308 Napisano Septembar 15, 2016 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru! Ma ja uzeo caletu proletos na poklon Tomosa, poslednji put ga je imao 1985. kad sam se ja rodio pa su ga prodali za neke butkice... Doterao ga iz Panceva za Surduk i nisam mu rekao. I on, kad ga je zatekao u dnevnoj sobi vikendice okrenuo kevu: "Je li, je l' nam neko bio u kuci ovih dana?". Keva zabrinuto odgovori:" Sto, je l' uzeo nesto?" a cale ce:"Neko izgleda uzeo motor". I tako sad pod stare dane se igraju sa njim, mada je vise keva hrabrija da se voza po kraju pa cale ne stize na red... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 16, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan ATF type A, 400 ml. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Septembar 16, 2016 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah, ekstra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Septembar 17, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Atf starije generacije-tip A sufiks A-to mu je oznaka... Nivo do kontrolnog šrafa kad je na nožicama i ravnom.. Vrlo je bitan nivo, pazi jer mnogi vremenom gube ulje na semeringu do lančanika. Dobre rezlultate sam imao sa mešavinom atf i hipoidnog, pola-pola, po savetu sa stranog foruma, i ako se ne vozi zimi.. Ovaj auspuh nije za njega, pitaj ako treba još po nešto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rossentini 0 Napisano Mart 8, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dugo ti keva vozi Tomos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 5 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 9. 2016. at 2:43, Зорге je napisao: ATF type A, 400 ml. Stara tema ali ja pokusa da ozivim neko staro magare, reko bih da 200ml staje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1300 Napisano April 5 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Da, oko 200ml ide u mašinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8133 Napisano April 6 Ne silazi, 2135 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Kad krene da curi na bočni šraf,to je merka. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2460 Napisano April 6 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad krene da curi na bočni šraf,to je merka.Po user manual-u... Tako je bilo za menjač na nekim kolima koja sam vozio, poslednja reč tehnike i nezagađivanja nepotrebnim rasipanjem naftnih prerađevina :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11092 Napisano April 6 Ne silazi, 2225 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Casa od jogurta je bila mera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 7 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja kreno sa ovim 400, mala rupica za sipanje skoncentrisao sam se a ono izlallzi li izlazi na bocnom srafu. Operem karb i on upali, veliki ler, mislim da je siber (pojeden) posto je veliki ler gas, vuce lepo i prebacuje brzine i tek zrrrr i u ugasi se, odmah upali i ide, kao da neka zica padne na masu. Ugasio se nekoliko puta pa posle jedno 3 km nije. Stavio sam neki filtercic ali sam puno produzio crevo da bi ga smestio, sada ili se u tom luku od creva nekako stvori vazduh ili slavina ima sitance pa je ono zaluseno. Kao da je malo bolje kad prebacim na rezervu na napunio sam ga. To sam hteo da priaredim jesdnom drugaru da se njegov klinac igra sa njim ali zbunjuje me ovo gasenje. Jedino da izbacim filtercic mada je onaj samo mrezica tj za mesavinu ali nema mesta izmedju da se ugradi da ima neki lep pad. Jedino ako mu je dobra mrezica na na slavini pa da je ocistim i ovo izbacim i kupim novi siber. Mada mi deluje kao da negde zica dodirne masu i ugasi ga u voznji odjedanput, onaj zvuk zrrrr mi tako deluje. Nisam oko paljenja nista ni otvarao. U karbu novi plovak ali ga neko okrenuo kontra bio, iglica dole ravna strana gore, ne snam da nije leziste iglice malo sad osteceno. Volim da se igram sa tim tomosima ali nemam vremena pa gledam samo ono osnovno da ga "skarabudzim" inace bi ja to drugacije, proverio svaku zicu itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8133 Napisano April 7 (promenjeno) Ne silazi, 2135 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Taj plovak može da se šteluje,zato je bio okrenut naopako.Ostaješ bez goriva u lončetu.Najverovatnije zaglavi i ne pušta gorivo. Promenio April 7 član gebee&co Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...