Jump to content

Moto Zajednica

Miseluk - Novi Sad

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 323 postova

Ma sve je meni to jasno, ali ne razumem da pored onolike mase koja se tamo skuplja niko nema pozitivan komentar.

Pa ja ne znam ko je ovde lud, onoliko ljudi da dodje okupljeni samo oko jedne jedine "stvari" a sad ovde kao niko nista lepo o tome nema da kaze i svi se zgrozavamo....

Mozda je najbolji komentar od NINJA66 "NA OVOM FORUMU?? (da se vidi i druga strana)", primetio sam slicne stavove i kada se pricalo o prolasku kroz naplatnu rampu, pa o stajanju policiji.........

Ja razumem da trebamo da vodimo racuna i da se cuvamo ali nemojte preterivati, nije tacno da ste svi takve cvecke kad izadjete na put.

Ja licno volim da idem na Miseluk, ne vozim vec samo odem da gledam i da se druzim (kao vecina) a kolima sam jedno vreme i divljao, smatram da je sve to rizicno ali isto tako vreme provedno tamo mi bude lijepo i nemam nista protiv svega toga, ima tamo i ruznih stvari ali gde je to sve idealno???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Ja verujem da je stvar u tome ko gde povlači crtu. Termini "odgovorna vožnja", "bezbedna vožnja", "sigurna vožnja" i na kraju krajeva "dobra vožnja" su relativni. Takođe verujem da ćeš s vremenom prepoznati gde se to "na ovom forumu" ta crta povlači.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Mozda je najbolji komentar od NINJA66 "NA OVOM FORUMU?? (da se vidi i druga strana)", primetio sam slicne stavove i kada se pricalo o prolasku kroz naplatnu rampu, pa o stajanju policiji.........

Ja razumem da trebamo da vodimo racuna i da se cuvamo ali nemojte preterivati, nije tacno da ste svi takve cvecke kad izadjete na put.

Ja licno volim da idem na Miseluk, ne vozim vec samo odem da gledam i da se druzim (kao vecina) a kolima sam jedno vreme i divljao, smatram da je sve to rizicno ali isto tako vreme provedno tamo mi bude lijepo i nemam nista protiv svega toga, ima tamo i ruznih stvari ali gde je to sve idealno???

Ja sam sa svoje strane ponosan sto sam deo urednickog tima koji nece dozvoliti da se o divljanju (tamo gde mu nije mesto),neplacanju putarine, bezanju od policije i slicnim tekovinama puberteta govori u pozitivnom kontekstu. Na ovom forumu.

• Svrati ponekad, 259 postova
  • Motocikl: BMW C400GT

Ja sam oduvek Novi Sad smatrao kulturnom i civilizovanom sredinom, ali sudeći po nedavnim temama u rubrikama "motoristi na drumu" i "crna hronika", počinjem da se pribojavam odlaska u taj divni grad.

To je zato sto u Novom Sadu ima sve manje Novosadjana .

A kako se to postaje "novosadjanin" ? Jel to titula, zvanje ili sta ?! Novosadjanin je svako ko zivi u Novom Sadu, ili se oseca tako iz drugog razloga. Uostalom, ne vidim da postoje "pravi" i "lazni" novosadjani. Kao i uvek oni koji divljaju su DIVLJACI, oni koji kradu LOPOVI, a iz kojeg su sela ili grada potpuno je nebitno.

Na miseluku ima najmanje "novosadjana" to je okupljaliste ljudi i iz okoline.

Sve sto ste napsali je 100% ispravno, ali za moj "ukus" previse ustogljeno.

Ne volim da zivim po pravilima, treba voditi racuna o svemu ali treba nekada i malo dati oduska u svakom smislu...

Ja prvi vodim racuna ali mi se nekad desi i da pobegnem policiji, i da ne platim putarinu, i da prodjem kroz crveno (kad nema nigde nikoga), i da odem na taj famozni Miseluk da gledam i bude mi jako lijepo.... i mislim da sa takvim ponasanjem ne ugrozavam nikoga ali jednostavno dajem sebi malo slobode.

Malo mi je tesko i da objasnim ali siguran sam da ovo sto ja radim radi i veliki broj clanova bjbikres foruma pa mi nije jasno zbog cega se ne oglasavaju, jel se boje necije kritike ili sta? Ne mozete mi reci da od ovoliko clanova na Miseluku nedeljom nema nikoga, pa sami su se neki oglasili a sad se ne javljaju....

Opet napominjem, sve kritike koje ste napisali su potpuno na mjestu ali daj te malo lufta...

• Svrati ponekad, 416 postova

Jedina kritika sa moje strane je ta sto dosta ljudi gore divljaju a seli su na motor koji su pozajmili,nemaju ni kacigu niti bilo sta od opreme, provozali su ga jedno dva kruga po gradu, pa onda Miseluk, pa pravac i gas....

Ja licno volim da gledam kad neko zna da vozi kako treba, ali mislim da je motor veoma opasna stvar u neiskusnim rukama sto se najcesce i ispoljava kroz crne hronike.

Problem novosadjana bikera je u tome sto im je Miseluk extra lokacija za okupljanje sto obilato i koriste, jedni za druzenje, jedni za poziranje, necu sad da ulazim u to, ali je u isto vreme glavni put za most Slobode , kojim vikendom (bas kad se bikeri okupljaju) opterete ljudi vracajuci se sa vikendica.

I onda ovi njima mamu, ovi drugi ovima mamu i stvara se tenzija, ali je to u nasem nacionalnom genetskom kompleksu.

Da je Miseluk zatvoren za saobracaj, niko ga ne bi spomenuo u negativnom kontekstu, vec bi svi hvalili ideju sa se bikeri sastaju van saobracaja.

Resenje - obezbedite nam mesto da se sastajemo i druzimo  ;)

• Svrati ponekad, 308 postova

Sve sto ste napsali je 100% ispravno, ali za moj "ukus" previse ustogljeno.

Ne volim da zivim po pravilima, treba voditi racuna o svemu ali treba nekada i malo dati oduska u svakom smislu...

Ja prvi vodim racuna ali mi se nekad desi i da pobegnem policiji, i da ne platim putarinu, i da prodjem kroz crveno (kad nema nigde nikoga), i da odem na taj famozni Miseluk da gledam i bude mi jako lijepo.... i mislim da sa takvim ponasanjem ne ugrozavam nikoga ali jednostavno dajem sebi malo slobode.

Malo mi je tesko i da objasnim ali siguran sam da ovo sto ja radim radi i veliki broj clanova bjbikres foruma pa mi nije jasno zbog cega se ne oglasavaju, jel se boje necije kritike ili sta? Ne mozete mi reci da od ovoliko clanova na Miseluku nedeljom nema nikoga, pa sami su se neki oglasili a sad se ne javljaju....

Opet napominjem, sve kritike koje ste napisali su potpuno na mjestu ali daj te malo lufta...

A ne prijatelju, pogrešan si forum našao, ovde ti se isključivo propoveda vožnja 60 po gradu, kupovina isključivo originalnih topova, striktno poštovanje pravila i [obrisano] ... .Ja stvarno ne kapiram, uzmite lepo jedno hiljadu metara bodljikave žice ogradite sebi prostor pa se lepo igrajte bezbedno i neometano, kao u Diznilende, gori ste idealisti od hipika, još vam samo cveće fali.

Naravno, uzmite sada brže bolje pa uzbrišite ovaj moj komentar da ne bi slučajno neko video da ovde postoje ljudi koji imaju svoje mišljenje, i sačuvajte 'duh foruma'...

Čeh: A ne... nećemo brisati. Samo ćemo malo "urediti", jer to urednici rade. Šalu na stranu - bezobrazluk i uvrede kakve si napisao na ovom forumu neće biti tolerisane.

• Drug član, 1388 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

U cemu je poenta? Poenta je u tome da svi mi ovde volimo i brzu voznju i adrenalin i voznju i vozanje i divljanje i druzenje i skoro svi i divljamo ponekad i klizamo i gasiramo i kocimo i tockiramo ali govori se o mestu i vremenu za to.

Ko ne zna da mu mozda pokusam objasniti...

Miseluk...sta je Miseluk? To je javni put koji uopste nije zapusten i verovali ili ne tuda prolazi jako mnogo automobila, motorica, kamiona i biciklista...Zasto? Pa zato sto je javni put i najbolja i najkraca veza sa Novim Sadom za sve koji putuju preko Venca za NS. Na Fruskoj gori ima gomila vikendica, ljudi kampuju, setaju, rostiljaju...i svi se u jednom momentu vracaju u NS ovim putem.

Ti ljudi uopste nisu duzni da paze na nas koji divljamo po miseluku a posebno na one koji izlecu sa petlje. Druzenje je OK, okupljanje je OK, paljenje guma je OK, pucanje je OK (meni licno smeta taj zvuk)...ali divljanje izmedju automobila i pritom jos psovanje istih jer boze moj ne sklanjaju nam se s puta je po meni glupavo. A samo me interesuje koliko je ljudi bilo na AdiHuji na voznji? Svi bi da divljaju a onda kada se organizuje voznja na odgovarajucem mestu onda skoro niko ne dodje...zasto? Sto je RBoban napisao : Mozda je problem sto nema ko da ih gleda...

Kada neko nema nikakav argument onda je najlakse da proziva neistomisljenike, da ih naziva bezmudicima i jazavcima...

A taj minimum incidenata sto je spominjan...OK, da li neko zaista zna koliko je ljudi poginulo? Ili jos bolje, koliko ljudi poznajete koji su poginuli na miseluku, na mostu, u blizoj okolini? Ja sam poznavao vise njih i samo se pitam sta oni sada misle tamo na onom svetu...cisto sumnjam da bi se ponasali na isti nacin da su znali sta ce se desiti. Neko ce reci to je bio njihov izbor...OK ali sta sa onima koji su ih "pokupili"? Devojka sa yugom koju su dvojca pre 10 godina odvalili sa preko 200 na mostu je duuugo bila u "autu". Nije bila povredjena u sudaru ali psihicki je jako lose prosla. I ko je nju pitao?

Ja opet napominjem, kritike vezane za Miseluk (taj nacin izivljavanja) su potpuno na mjestu, i to ne moze niko da porekne.

Meni smeta druga stvar, sto se na forumu (ne vezano samo za Miseluk, mada je to sad tema) previse forsira ta prica kako treba biti bezgresan...

Ovo je forum o motorima, a koji procenat je R motora (koje ja licno ne preferiram ali obozavam da ih gledam...)? A za cega se kupuju motori takvih performansi, da se voze po svim propisima ????

Nemojmo da se zavaravamo i da mazemo oci sami sebi.

Cast izuzetcima koji postuju sve propise ali velika velika vecina motorista se ponasa van okvira zakonskih propisa i ne moze nekoliko clanova sad sve nas da uvedu u taj obruc zakona i sad smo kao svi fini a kad izadjemo na ulicu....

A pored toga da ne zapostavim temu, kojem motorasu moze da smeta okupljanje i dogadjaji na Miseluku kada se tamo promovise upravo ono oko ceka smo i mi ovde na forumu okupljeni. Nije sve ruzicasto pa i tamo moze da se vidi svasta (kradeni motori, svakakve face, opasna voznja....) ali meni to ne umanjuje dozivljaj jel sam dosao zbog MOTORA i druzenja....

Nemojmo da se foliramo!!!

• Drug član, 1388 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Pisana rec se izgleda tumaci kako kome odgovara. Niko ne kaze da se motori voze samo po zakonskim ogranicenjima i da su budale svi koji voze drugacije. Niko ne osudjuje druzenje. Niko ne pametuje o iskustvu. Niko nikom ne maze oci. A nije licemerstvo propagirati zdrav razum.

Miseluk kao sto je i Cirkus rekao "zivi" preko 25 godina, ja ga posecujem 16 godina ali miseluk nekad i miseluk sada su dva razlicita pojma.

I ono sto je najbitnije, naucite da citate i da prepoznate prave namere ljudi koji pisu ovde. Ne pise se ovde ni o kakvom ogranicavanju niti zivotu pod "bodljikavom zicom" nego se pise upravo o zdravom razumu i postovanju drugih.

Ako niste primetili ljudi se ovde voze, druze, uce jedni od drugih. putuju...i zamislite i oni voze motore.

A ako ocekujete da ce na forumu da se planira i propagira trkanje kroz saobracaj, voznja na zadnjem od semafora do semafora, "slalom" izmedju penzionera u nihovim "krntijama"...onda stvarno nesto fali vasem razumu.

Ja opet napominjem, kritike vezane za Miseluk (taj nacin izivljavanja) su potpuno na mjestu, i to ne moze niko da porekne.

Meni smeta druga stvar, sto se na forumu (ne vezano samo za Miseluk, mada je to sad tema) previse forsira ta prica kako treba biti bezgresan...

Ovo je forum o motorima, a koji procenat je R motora (koje ja licno ne preferiram ali obozavam da ih gledam...)? A za cega se kupuju motori takvih performansi, da se voze po svim propisima ????

R motori su namenske mašine, trkačke... valjda. Masa ljudi ih kupuje da se pokazuje (da ne ulazimo sad u staru priču o statusnim simbolima), a jedan deo da uživa u adrenalinu koji dolazi usled vožnje velikom brzinom. Velika brzina je vrlo često uzrok nemilih događaja u saobraćaju. Velika brzina je daleko bezbednija na stazi (Batajnica, Grobnik...). Kome je zaista taj adrenalin bitan, a ne hvalisanje, taj će biti zadovoljan odlaskom na stazu. Na primer, jedan od naših članova relativno redovno posećuje Batajnicu, učestvuje u hobi trkama, čak je i jednom (ili više puta, nisam siguran) potegao čak do Grobnika ne bi li tamo vozio malo. Mogu se iskoristiti performanse tih motora poštujući propise, samo što je mnogo lakše furati po bulevaru ili Mišeluku...

Nemojmo da se zavaravamo i da mazemo oci sami sebi.

Cast izuzetcima koji postuju sve propise ali velika velika vecina motorista se ponasa van okvira zakonskih propisa i ne moze nekoliko clanova sad sve nas da uvedu u taj obruc zakona i sad smo kao svi fini a kad izadjemo na ulicu....

"300 hiljada ljudi je kralo, pa smo krale i nas dve". To što se "velika većina motorista ponaša van okvira zakonskih propisa" je samo naša sramota. Ovde niko nikog ne primorava da se pridržava pravila i zakona. Mi se trudimo da utičemo na moto- javnost da pozitivnije razmišlja i da se civilizovanije ponaša. Ko misli da mu to ne odgovara ili ne želi da sluša takvu priču, sigurno će naći negde na internetu svoje istomišljenike.

A pored toga da ne zapostavim temu, kojem motorasu moze da smeta okupljanje i dogadjaji na Miseluku kada se tamo promovise upravo ono oko ceka smo i mi ovde na forumu okupljeni. Nije sve ruzicasto pa i tamo moze da se vidi svasta (kradeni motori, svakakve face, opasna voznja....) ali meni to ne umanjuje dozivljaj jel sam dosao zbog MOTORA i druzenja....

Nemojmo da se foliramo!!!

To je divno... za svakoga po nešto. Kao što reče Cope:

Svaki majmun ima svoju zabavu  ;D ;D ;D

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

....A ne prijatelju, pogrešan si forum našao, ovde ti se isključivo propoveda vožnja 60 po gradu, kupovina isključivo originalnih topova, striktno poštovanje pravila i [obrisano] ... .Ja stvarno ne kapiram, uzmite lepo jedno hiljadu metara bodljikave žice ogradite sebi prostor pa se lepo igrajte bezbedno i neometano, kao u Diznilende, gori ste idealisti od hipika, još vam samo cveće fali.

Naravno, uzmite sada brže bolje pa uzbrišite ovaj moj komentar da ne bi slučajno neko video da ovde postoje ljudi koji imaju svoje mišljenje, i sačuvajte 'duh foruma'...

Sinak što ne probaš da se učlaniš na forum http://kristijangolubovic.net/, tamo garantovano niko neće da te proziva za kradenu robu, prolaske na crveno i ostale krimi "wannabe" fore.

Niko te ne tera da se družiš sa nama papanima što nose opremu i lože se na propise i prijateljski se dopisuju sa "Zlatarom" članom foruma i saobraćajnim policajcem iz Prijepolja :D

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Ja sam prvi put video Miseluk pre neki dan sa drustvom sa foruma. Posto u zivotu nisam imao mnogo posla po Vojvodini, slabo je i znam, tako da sam se prilicno zacudio kad sam video da to u stvari nije staza nego se tamo odvija saobracaj. Opet stara prica o drzavi i stanju u kojem je. Da postoji namera da se resi problem ometanja saobracaja od strane motora i kola koja se tamo okupljaju, to bi se resilo za 5 min. Svaka oblast drustvenog zivota koja se namerno ili slucajno ne regulise od strane drzave, prerasta u haos. Vozi kako ko hoce, radi sta ko hoce i to je tako. Nisu krivi ljudi sto se automatski ne ponasaju po nekim pravilima, sto pljuju, seru, bacaju djubre gde stignu, prolaze na crveno itd. To je ljudska priroda. Kriv je onaj ko im je to dopustio. Cim zivis u drustvu, medju ljudima, znaci nisi sam u sumi, to nazalost znaci da moras da se pridrzavas nekih pravila.

Moram i da se "osvrnem" na ove ogorcene politikom foruma. Prvo, cudno je da je neko, kad je vec toliko ogorcen, uopste prisutan ovde. Drugo, naravno da se, verovatno, niko ne ponasa 100% u skladu sa propisima, ali potpuno je druga stvar svoje lose navike, shvatanja, vaspitanje, sklonosti i sta sve ne, propagirati pred 3.500 ljudi. Drugim recima, radi sta hoces, ali pazi sta pises. Meni je to sasvim logicno.

....A ne prijatelju, pogrešan si forum našao, ovde ti se isključivo propoveda vožnja 60 po gradu, kupovina isključivo originalnih topova, striktno poštovanje pravila i [obrisano] ... .Ja stvarno ne kapiram, uzmite lepo jedno hiljadu metara bodljikave žice ogradite sebi prostor pa se lepo igrajte bezbedno i neometano, kao u Diznilende, gori ste idealisti od hipika, još vam samo cveće fali.

Sinak što ne probaš da se učlaniš na forum http://kristijangolubovic.net/, tamo garantovano niko neće da te proziva za kradenu robu, prolaske na crveno i ostale krimi "wannabe" fore.

Niko te ne tera da se družiš sa nama papanima što nose opremu i lože se na propise i prijateljski se dopisuju sa "Zlatarom" članom foruma i saobraćajnim policajcem iz Prijepolja :D

Pa tatice, niko ovde ne govori o nenošenju opreme nego o tome da se ovde ljudi ponašaju kao su odrasli u Edenskom vrtu, pa se kao zgražavamo na točkarenje, iživljavanje kao ju,ju ne daj Bože nikom šta ta deca rade...Ja lično ni u prodavnicu ne idem bez kacige, uvek nosim opremu i ne točkarim ali mi svakako smeta kada neko nekom osporava pravo da se ponaša kako hoće, ova tema je dobrano već iskrojena tako da moji komentari i nemaju mnogo smisla sada, ali nema veze...Šta nekog boli uvo da li sam ja došao na Mišeluk da točkarim ili da gledam druge kako točkare...Kako god da okreneš uvek ti se neko pokenja po glavi, kada točkariš, onda bude što se iživljavaš, a kada ne točkariš onda šta si došao da parkiraš motor i da poziraš...E to jednostavno nema nikakvog smisla...

• Ducatista, 2912 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Da probam i ja da se ne prisrasno oglasim. Prvo, nikad nisam bio na Miseluku ali daleko od toga da vec ove godine to necu ispraviti. Vozim R motor, razloge necu da navodim, ko je malo pratio zance... Da se razumemo, ja sam prvi kada treba da se prica o bezbednosti jer mislim da je to jako bitno, ali da se ne lazemo, prekoracenje brzine vrlo cesto krsim. E sad da me ne bi pogresno razumeli, ja ne idem po gradu 40 ili 50, ali ne idem ni 150. 60 - 80 je neka moja voznja. Sama koncepcija mog motora je takva da u 1. na pola gasa ja vec idem 60... Naravno orema se uvek podrazumeva.Da propagiram bezbednu voznju ok, divljaj ako oces do mile volje ali nemoj to da radis tako da ugrozavas jos nekog. Ko oce da se igra kamikaze, neka se igra, samo dalje od mene i meni poznatih. Podrzavam ljude koji voze 200 na otvorenom ili autoputu ako znaju da to mogu i da ce se vratiti kuci. Da ne ulazimo u one seme sta ces ako naletis na kamen ili ti kornjaca predje put. O5 kazem, bezbednu brzu voznju podrzavam, divljanje pozera nikako. Kod nas u Pancevu je bio jedan puteljak koji je zvanicno bio u javnom saobracaju, ali je njegov promet bio mozda 10 vozila mesecno. Taj put, cuveni "ljubavni putic", je sluzio za divaljnje. Svake nedelje tu se okupljala ekipa koja se trkala na 400m kolima, ljudi koji su zadnjacili i tome slicno. Zbog metalne bankine je bio samo jedan incident koliko je meni poznato. Lik je nekako zamislio da moze da okrene auto pod rucnom na tom puticu i da pri tom sve prodje kako treba. Jes' al juce. Inace i tamo su dolaili nafurani likovi koji su naravno popili svu pamet ovog sveta pa su vozili ko divljaci, ali naravno svi iole inteligentniji su se tad sklanjali i odlazili kuci. Dokle god je taj put bio otvoren, kolicina divljanja po gradu je bila na minimumu. Panduri su svaki put obilazili ali cisto samo da bi se pokazali i nista vise. Nikog nisu dirali, ali nije bilo ni potrebe. KAd su zatvorili taj put, svi divljaci su se preselili u grad, tako da sada nije cudno kad kamikaze pocnu da se trkaju po strogom centru ili tome slicno.

Pa tatice, niko ovde ne govori o nenošenju opreme nego o tome da se ovde ljudi ponašaju kao su odrasli u Edenskom vrtu, pa se kao zgražavamo na točkarenje, iživljavanje kao ju,ju ne daj Bože nikom šta ta deca rade...

Kako se ponašamo, tako će nam biti. Nije komplikovano.

• Svrati ponekad, 303 postova

Ja sam oduvek Novi Sad smatrao kulturnom i civilizovanom sredinom, ali sudeći po nedavnim temama u rubrikama "motoristi na drumu" i "crna hronika", počinjem da se pribojavam odlaska u taj divni grad.

A kako se to postaje "novosadjanin" ? Jel to titula, zvanje ili sta ?! Novosadjanin je svako ko zivi u Novom Sadu, ili se oseca tako iz drugog razloga. Uostalom, ne vidim da postoje "pravi" i "lazni" novosadjani. Kao i uvek oni koji divljaju su DIVLJACI, oni koji kradu LOPOVI, a iz kojeg su sela ili grada potpuno je nebitno.

E vidis mi seljaci koji nismo ,Novosadjani" i koji dolazimo na miseluk umemo da vozimo na tocku i po propisu ogranicenim brzinama gde je 60 tu se toliko vozi gde je 80 i tu isto nevidim razlog da to nekome zasmeta skoro sam se i sa pandurom ubedjivao oko istog i lepo ga pitam sta njemu smeta na koliko sam ja tockova a on kaze u pravu si radar nije otkucao prekoracenje ali ce mi kao napisati prijavu za ,OMETANJE" saobracaja, ja ga opet pitam dali ja ometam njegovo neznanje i bezmudost a on odgovora to cu kao cuti kad dodjem kod sudije !    ;)  i bas cu vam javiti sta sudija kaze na to !    ;)

• Svrati ponekad, 303 postova

E vidis mi seljaci koji nismo ,Novosadjani" i koji dolazimo na miseluk umemo da vozimo na tocku i po propisu ogranicenim brzinama gde je 60 tu se toliko vozi gde je 80 i tu isto nevidim razlog da to nekome zasmeta skoro sam se i sa pandurom ubedjivao oko istog i lepo ga pitam sta njemu smeta na koliko sam ja tockova a on kaze u pravu si radar nije otkucao prekoracenje ali ce mi kao napisati prijavu za ,OMETANJE" saobracaja, ja ga opet pitam dali ja ometam njegovo neznanje i bezmudost a on odgovora to cu kao cuti kad dodjem kod sudije !    ;)  i bas cu vam javiti sta sudija kaze na to !    ;)

zaboravio sam da kazem da mi motor neseta levo desno pa da je to panduru bio problem NERAZUMEM ?!    ;)

• Svrati ponekad, 259 postova
  • Motocikl: BMW C400GT

Pogresno si me shvatio, ne smeta meni miseluk, cak sta vise, ali na pricu o "novosadjanima" sam alergican.

Vidiš... to za broj točkova je dobra fora :D Hajde pliz javi ovde šta je rekao sudija :D

E pucaj mi u glavu molim te, jer moj mozak je jednostavno nesposoban da ovo ukapira. Ovamo se priča kako točkarenje, nepoštovanje pravila i milicije nije dobro, a sada čovek priča kako točkari ispred pandura i ti kao hahaha dobra fora, pliz javi šta je rekao sudija...Mozak će mi pregoreti od nebuloze, sada mi ti molim te uputi jedan onako diplomatsko-filozofski odgovor o podvlačenju crte i tako to....

• Svrati ponekad, 150 postova

Ljudi bespotrebno se raspravljate. Djusi je 100% u pravu! Divljaj koliko hoces vozi na glavi sto se mene tice, ALI nemoj da ugrozavas druge(ne odnosi se ni na koga konkretno nego govorim u globalu).

A i ne slazem se sa nekima koji kazu da je R motor ili za pozere ili za stazu. Evo meni cisto se svidjaju R motori zbog polozaja sedenja i zbog izgleda pa cu ga voziti po gradu/na otvorenom a i po kamenju ako treba samo zato sto se MENI svidja a ne drugima.

P.S. Djusi? Jel beshe siva astra popila metalnu bankinu kada je pokusala okret pod rucnom :)?

P.P.S Voznja na zadnjem steti masini :P.

Vidiš... to za broj točkova je dobra fora :D Hajde pliz javi ovde šta je rekao sudija :D

E pucaj mi u glavu molim te, jer moj mozak je jednostavno nesposoban da ovo ukapira. Ovamo se priča kako točkarenje, nepoštovanje pravila i milicije nije dobro, a sada čovek priča kako točkari ispred pandura i ti kao hahaha dobra fora, pliz javi šta je rekao sudija...Mozak će mi pregoreti od nebuloze, sada mi ti molim te uputi jedan onako diplomatsko-filozofski odgovor o podvlačenju crte i tako to....

Pucanje (naročito u glavu) je teško krivično delo, ne bih ja... ;) Izvoli pa pucaj sam :D :D

A sad da ti pojasnim: komentar "sta njemu smeta na koliko sam ja tockova" smatram za duhovit, a šta je rekao sudija me interesuje zbog pravnog aspekta navodnog prekršaja. Navodnog, jer dok sudija ne kaže šta ima da kaže, ne znamo za sigurno da li je učinjena radnja zakonom definisana kao prekršaj. Nadam se da će te sad manje boleti glava.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja