nasaStvar 217 Napisano Septembar 10, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kappa kofer 47l nosen samo na dve duze voznje,cena 90e sa plocom. 0641658469 Moze isporuka Novi Sad i BG. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 12, 2016 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan http://motoland.rs/akcija/kappa-k47nt/ Kappa K47NTKofer za motor kapaciteta 47 litara sa crvenim mačjim očima. Univerzalna monolock ploča dolazi uz kofer. * vodootporan Opcije: – naslon K633– Stop svetlo V108– Daljinski upravljač K132 Stara Cena: 12,900.00 DIN Cena na akciji : 11900 DIN Za malo pa je jeftiniji Nov u radnji (90e = 11070din) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 650 Napisano Septembar 12, 2016 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ... da ali mislim da taj kofer ide bez ploče a sama ploča je nekih 3500-4000dinara.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 12, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ... da ali mislim da taj kofer ide bez ploče a sama ploča je nekih 3500-4000dinara.... Ploca se dobije uz kofer,ja kupio isti u motolandu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 650 Napisano Septembar 13, 2016 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ... da ali mislim da taj kofer ide bez ploče a sama ploča je nekih 3500-4000dinara.... Ploca se dobije uz kofer,ja kupio isti u motolandu. ok, moja greška, izvinjavam se, ostalo mi je u pamćenju da uz neke kapa/givi veće litraže ne ide ploča.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 650 Napisano Septembar 13, 2016 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan p.s. čak i piše u linku ka sajtu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Septembar 13, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Evooo ihhh dobri ljudi se javljaju da pomognu,ploca univerzalna i ploca koju ja dajem su dva razlicita pojma,ljudi koji su me kontaktirali za kofer prvo sam im rekao koliko kosta nov i ako im netreba ploca da im je bolje dodati 1000 din i uzeti nov.A moja ploca je palcena 3500din.. A mogu staviti i da ga prodajem za 17000 zato sto sam sentimentalno vezan za kofer i zato sto sam ulozio mnogo truda i ljubavi na pranje istog kao sto neki od vas prodaju motore stare 20 god... Eto sad ste mi sjebali oglas izbedacio sam se skroz 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 113 Napisano Septembar 13, 2016 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ploca koju prodaje covek i kofer su zajedno 15000 . Provereno jer sam isto kupio u motolandu pre par dana. Mislim da je ovo dobra kupovina . Da je oglas ranije stavljen ja bi svakako ustedeo 4000..A mozda i vise jer nisam procitao da je cena fiksna Realno kome se nesvidja oglas pazari novo. Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...