aslservis 93 Napisano Septembar 7, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Desava mi se cudna stvar sa prednjom kocnicom, kad odstoji dva ili vise dana povuce vazduh u cilindar i naravno bude mekana kocnica. Dovoljno je na gornjoj sisici samo jednom ispustiti vazduh i bude ok jedno vreme. Da li je neko imao slican problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Septembar 8, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam dotegao sve redom sisice pa cemo videti sta ce se desavati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Septembar 8, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Drzi navoj ovde bez problema, dosta su bile slabo zategnute. A ovo sto je bilo za teflon traku, one ne zaptivaju na navoju nego na konusu koji je na dnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Septembar 19, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Drzi navoj ovde bez problema, dosta su bile slabo zategnute. A ovo sto je bilo za teflon traku, one ne zaptivaju na navoju nego na konusu koji je na dnu.Proveri kakav je konus na celjustima, imao sam slucaj da je neko pretegao i odjebao konus jednom na celjustima i par puta na samoj sisici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...